Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Netta Festung Breslau FC
NETTA Tactiek Last
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 62.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Ślepowron met een sublieme pass. Klungelig pakt Arrieta de bal. Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Kuziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Amariei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quaini geeft een hoge lob. Presa rent richting de bal. Presa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thygesen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Thygesen passt de bal zonder na te denken. Ślepowron speelt de bal door. Brejza rent richting de bal. Brejza haalt uit met een fantastische trap. Kuziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Quaini probeert naar een medespeler te passen. Witkowski rent richting de bal. Witkowski passt de bal met de wreef. Presa is nu in balbezit. Presa schiet op doel. Kosmanovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Festung Breslau FC 1:0

23e minuut.
Brejza verovert de bal door een tackle van achteren. Brejza passt de bal met de wreef. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo schiet op doel. Kuziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Netta - Festung Breslau FC 1:1

37e minuut.
Fernández Arenas geeft een hoge lob. Inworp. Witkowski met de inworp. Brylski geeft een hoge lob. Presa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 62%, Festung Breslau FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Netta - Festung Breslau FC 1:1

49e minuut.
Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza speelt de bal door. Fąfara onderschept slim de pass. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Karpiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karpiuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Karpiuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Fernández Arenas de bal. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Statev komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Quaini passt de bal zonder na te denken. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski speelt de bal door. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Statev bokst de bal weg.

55e minuut.
Fąfara geeft de bal voor. Pytlarz kopt de bal weg. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Festung Breslau FC 2:1

56e minuut.
Rengifo passt de bal in één keer door. Fernández Arenas rent richting de bal. Fernández Arenas geeft een lange en hoge pass. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron geeft de bal voor. Kuziński bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ślepowron neemt de hoekschop. Brejza is nu in balbezit. Brejza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Netta - Festung Breslau FC 2:2

60e minuut.
Amariei passt de bal in één keer door. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brylski speelt de bal door. Presa rent richting de bal. Presa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rarok komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Arrieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrieta passt de bal zonder na te denken. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Karpiuk geeft een hoge lob. Pytlarz kopt de bal weg. Fernández Arenas rent richting de bal. Presa onderschept slim de pass. Presa draait met de bal, schiet en ... Statev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok met een sublieme pass. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo schiet op doel. Kuziński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Festung Breslau FC 2:3

78e minuut.
Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Grajek heeft problemen om de bal te vangen. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Festung Breslau FC 2:4

81e minuut.
Mańkowski met de inworp. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta geeft een hoge lob. Brejza maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Festung Breslau FC 2:5

83e minuut.
Ślepowron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mańkowski probeert naar een medespeler te passen. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron geeft de bal voor. Brejza springt en kopt de bal. Kuziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Witkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Witkowski geeft een hoge lob. Thygesen geeft een lange en hoge pass. Kuziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Netta - Festung Breslau FC 2:6

86e minuut.
Rengifo is nu in balbezit. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo is nu in balbezit. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Netta 55%, Festung Breslau FC 45%.
FC Netta - Festung Breslau FC 2:6