Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Masia Poland Ac Miały
Wlasna Tactiek zobaczymy
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 61.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Malicki is nu in balbezit. Bianga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reitz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosales kopt de bal weg. Puyol geeft een hoge lob. Ferdig`ov kopt de bal weg. Leś geeft de bal voor. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Mos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Leś met de inworp. Bianga speelt de bal door. Ferdig`ov rent richting de bal. Ferdig`ov draait met de bal, schiet en ... Ardelean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Ac Miały 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Cichacki de bal. Cichacki speelt de bal door. Puyol geeft een lange en hoge pass. de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cichacki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bianga geeft een hoge lob. Ferdig`ov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Reitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga verovert de bal door een tackle van achteren. Bianga passt de bal in één keer door. de Mos is nu in balbezit. de Mos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ardelean met een harde bal richting middenveld. Ocokoljić rent richting de bal. Ocokoljić speelt de bal door. Magiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sangue Frio geeft een hoge lob. Bianga met een sublieme pass. Caspari bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos verovert de bal door een tackle van achteren. de Mos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Puyol verovert de bal door een tackle van achteren. Puyol geeft een hoge lob. de Mos kopt de bal weg. Ferdig`ov controleert de bal met de borst. Ferdig`ov schiet op doel. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 69%, Ac Miały 31%.
La Masia Poland - Ac Miały 0:1

48e minuut.
Karađole bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński onderschept slim de pass. Sobczyński speelt de bal door. Magiera is nu in balbezit. Magiera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Caspari bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos verovert de bal door een tackle van achteren. Zambarbieri is nu in balbezit. de Mos onderschept slim de pass. de Mos schiet op doel. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siwek heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean bokst de bal weg.

63e minuut.
de Mos rent richting de bal. Zambarbieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Mos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bianga met een snel genomen vrije trap. de Mos springt en kopt de bal. Ardelean bokst de bal weg. Daar is Ferdig`ov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Ac Miały 0:2

67e minuut.
Rosales speelt de bal door. de Mos is nu in balbezit. Siwek begaat een overtreding. de Mos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bianga wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gogov rent richting de bal. Gogov geeft de bal voor. Klungelig pakt Cichacki de bal. de Mos is nu in balbezit. de Mos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Ac Miały 0:3

77e minuut.
Puyol met een sublieme pass. de Mos is nu in balbezit. de Mos passt de bal in één keer door. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Karađole passt de bal met de wreef. Daar is Puyol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puyol geeft de bal voor. Bianga geeft een hoge lob. Ferdig`ov maakt een snoekduik en kopt de bal. Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Aslanov probeert de bal met de borst te controleren. Sangue Frio verovert de bal door een tackle van achteren. Sangue Frio passt de bal in één keer door. Ferdig`ov rent richting de bal. Ferdig`ov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 61%, Ac Miały 39%.
La Masia Poland - Ac Miały 0:3