Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Gugmens F.C. Klaudia Mokas
reset Tactiek muisyle
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.5 gemiddelde waardering 42.3
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
De Michelis geeft de bal voor. Dziewicki rent richting de bal. Barrantes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dziewicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dziewicki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Giraud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dziewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewicki schiet op doel. Giraud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - F.C. Klaudia Mokas 1:0

9e minuut.
Flórez rent richting de bal. Chivadze verovert de bal door een tackle van achteren. Chivadze speelt de bal door. Zidane rent richting de bal. Zidane schiet op doel. Kruszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
De Michelis geeft een lange en hoge pass. Mascate kopt de bal weg. Dziewicki is nu in balbezit. Dziewicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - F.C. Klaudia Mokas 2:0

37e minuut.
De Michelis speelt de bal door. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś geeft een lange en hoge pass. Dziewicki rent richting de bal. Dziewicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - F.C. Klaudia Mokas 3:0

43e minuut.
Ligota met een sublieme pass. Chałas heeft problemen om de bal te vangen. Chałas passt de bal met de wreef. Mascate bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gugmens 41%, F.C. Klaudia Mokas 59%.
F.C. Gugmens - F.C. Klaudia Mokas 3:0

68e minuut.
Chałas speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mkadmi de bal onder controle te krijgen. Dziewicki is nu in balbezit. Dziewicki haalt uit met een fantastische trap. Giraud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - F.C. Klaudia Mokas 4:0

69e minuut.
Telichowski probeert naar een medespeler te passen. Zelkowski heeft problemen om de bal te vangen. Zelkowski geeft de bal voor. Dziewicki rent richting de bal. Dziewicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Karaś onderschept slim de pass. Karaś probeert naar een medespeler te passen. Mascate is nu in balbezit. Mascate haalt uit met een fantastische trap. Giraud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - F.C. Klaudia Mokas 5:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kruszewski met een harde bal richting middenveld. De Michelis kopt de bal weg. Dziewicki probeert de bal met de borst te controleren. Dziewicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Gugmens - F.C. Klaudia Mokas 6:0

87e minuut.
Chałas met een sublieme pass. Mascate rent richting de bal. Mascate passt de bal met de wreef. Dziewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Karaś is nu in balbezit. Karaś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mkadmi de bal. Dziewicki rent richting de bal. Dziewicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Gugmens 42%, F.C. Klaudia Mokas 58%.
F.C. Gugmens - F.C. Klaudia Mokas 6:0