Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
multiFc mirass
442 Tactiek dom
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 63
goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Wyhowski speelt de bal door. Kąpała met een sublieme pass. Bartołowicz rent richting de bal. Bartołowicz schiet op doel. Durand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - mirass 1:0

7e minuut.
Mies speelt de bal door. Granica bereikt de bal nog maar net als eerste. Granica passt de bal zonder na te denken. Drăguş geeft een hoge lob. Bartołowicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Drăguş geeft een lange en hoge pass. Bartołowicz kopt de bal weg. Buga rent richting de bal. Mansikkamaa verovert de bal door een tackle van achteren. Mansikkamaa schiet op doel. Durand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sławiński verovert de bal door een tackle van achteren. Orsatti rent richting de bal. Orsatti passt de bal met de wreef. Piñera Zapatero rent richting de bal. Piñera Zapatero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kąpała met een sublieme pass. Granica rent richting de bal. Granica passt de bal met de wreef. Bartołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartołowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mies is nu in balbezit. Mies passt de bal met de wreef. Mansikkamaa is nu in balbezit. Mansikkamaa draait met de bal, schiet en ... Durand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - mirass 2:0

38e minuut.
Henrique Correa rent richting de bal. Granica onderschept slim de pass. Granica geeft de bal voor. Mansikkamaa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - mirass 3:0

44e minuut.
Dydek met een sublieme pass. de Reuver rent richting de bal. de Reuver met een sublieme pass. Piñera Zapatero rent richting de bal. Piñera Zapatero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 42%, mirass 58%.
multiFc - mirass 3:0

46e minuut.
de Reuver is nu in balbezit. Bartołowicz maakt een afschuwelijke overtreding. de Reuver is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piñera Zapatero springt en kopt de bal. Capita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - mirass 3:1

46e minuut.
Hannuksela passt de bal in één keer door. Wyhowski rent richting de bal. Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piñera Zapatero is nu in balbezit. Piñera Zapatero schiet op doel. Capita bokst de bal weg. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - mirass 3:2

49e minuut.
Hannuksela geeft de bal voor. Mansikkamaa kopt de bal weg. Pehlivan speelt de bal door. Piñera Zapatero is nu in balbezit. Piñera Zapatero draait met de bal, schiet en ... Capita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Hannuksela is nu in balbezit. Yamashita verovert de bal door een tackle van achteren. Orsatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsatti geeft de bal voor. Piñera Zapatero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Wyhowski de bal onder controle te krijgen. Orsatti is nu in balbezit. Orsatti geeft een hoge lob. Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera Zapatero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Yamashita rent richting de bal. Yamashita passt de bal met de wreef. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. de Reuver draait met de bal, schiet en ... Capita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
multiFc - mirass 3:3

59e minuut.
de Reuver kopt de bal weg. Klungelig pakt Diaconu de bal. Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera Zapatero draait met de bal, schiet en ... Capita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Yamashita met een snelle inworp. Hannuksela is nu in balbezit. Orsatti verovert de bal door een tackle van achteren. Orsatti geeft de bal voor. Piñera Zapatero krijgt zijn hoofd ertegen. Capita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - mirass 3:4

71e minuut.
Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan geeft een lange en hoge pass. Piñera Zapatero heeft problemen om de bal te vangen. Piñera Zapatero draait met de bal, schiet en ... Capita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
multiFc - mirass 3:5

80e minuut.
Orsatti met een sublieme pass. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver probeert naar een medespeler te passen. Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera Zapatero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pehlivan geeft de bal voor. de Reuver rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hannuksela. Hannuksela krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mansikkamaa rent richting de bal. Drăguş heeft problemen om de bal te vangen. Drăguş passt de bal met de wreef. Bartołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartołowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: multiFc 61%, mirass 39%.
multiFc - mirass 3:5