Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misie z okienka KS Czarni Nakło
czuszka 1,5att Tactiek 5-3-2 skrzydło
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 17
47.8 gemiddelde waardering 58.4
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense passt de bal in één keer door. Ćosović met een sublieme pass. Włudarczyk is nu in balbezit. Włudarczyk haalt uit met een fantastische trap. Plainakis bokst de bal weg. Daar is Mysliky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berja rent richting de bal. Berja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - KS Czarni Nakło 1:0

24e minuut.
Calderon geeft een hoge lob. Végváry is nu in balbezit. Végváry speelt de bal door. Cearense rent richting de bal. Cearense draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gökoğlan geeft de bal voor. Hajiwi is nu in balbezit. Hajiwi probeert naar een medespeler te passen. ten Cate is nu in balbezit. ten Cate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misie z okienka 47%, KS Czarni Nakło 53%.
Misie z okienka - KS Czarni Nakło 1:0

46e minuut.
Whenham komt het veld opgelopen. Copik komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nichifor komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor ten Cate. Goede buitenspelval van de verdediging. Drulović komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Drulović rent richting de bal. ten Cate bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulović draait met de bal, schiet en ... Brajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misie z okienka - KS Czarni Nakło 1:1

65e minuut.
Inworp. Chiper komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hajiwi speelt de bal door. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajiwi probeert naar een medespeler te passen. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Brajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Hajiwi onderschept slim de pass. Hajiwi probeert naar een medespeler te passen. Chiper rent richting de bal. Chiper haalt uit met een fantastische trap. Brajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - KS Czarni Nakło 1:2

80e minuut.
Hajiwi is nu in balbezit. Daar is Hajiwi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajiwi passt de bal in één keer door. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Nichifor rent richting de bal. Nichifor geeft de bal voor. Drulović is nu in balbezit. Daar is Drulović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drulović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Gökoğlan onderschept slim de pass. Calderon met een sublieme pass. Drulović is nu in balbezit. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Brajewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - KS Czarni Nakło 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misie z okienka 61%, KS Czarni Nakło 39%.
Misie z okienka - KS Czarni Nakło 1:3