Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smierdziadki BVB Dortmund 009
Cyniczna Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
59.1 gemiddelde waardering 57.4
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Setrakyan geeft een lange en hoge pass. Muscă kopt de bal weg. Bogdanowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Infortunio rent richting de bal. Infortunio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pinillos Caro kopt de bal weg. Weber heeft problemen om de bal te vangen. Weber speelt de bal door. Infortunio rent richting de bal. Infortunio haalt uit met een fantastische trap. Gencebay bokst de bal weg.

12e minuut.
Enescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Motiejauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motiejauskas met een sublieme pass. Szpejna is nu in balbezit. Szpejna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Serrano probeert naar een medespeler te passen. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lozada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Enescu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bowyer kopt de bal weg. Engwall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Motiejauskas is nu in balbezit. Motiejauskas haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smierdziadki - BVB Dortmund 009 1:0

30e minuut.
Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kustosz. Muscă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Setrakyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gencebay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Kustosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infortunio rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smierdziadki - BVB Dortmund 009 1:1

31e minuut.
Szpejna onderschept slim de pass. Szpejna geeft een hoge lob. Motiejauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Motiejauskas haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smierdziadki - BVB Dortmund 009 2:1

36e minuut.
Lozada rent richting de bal. Lozada geeft een hoge lob. Muscă is nu in balbezit. Muscă haalt uit met een fantastische trap. Gencebay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smierdziadki - BVB Dortmund 009 2:2

40e minuut.
Buitenspel voor Infortunio. Goede buitenspelval van de verdediging. Bogdanowicz neemt vlug de vrije trap. Motiejauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Motiejauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smierdziadki - BVB Dortmund 009 3:2

42e minuut.
Enescu passt de bal zonder na te denken. Jeannol probeert naar een medespeler te passen. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smierdziadki - BVB Dortmund 009 4:2

45e minuut.
Muscă rent richting de bal. Bogdanowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muscă raakt geblesseerd tijdens het duel. Szleter komt het veld opgelopen. Hein komt het veld opgelopen. Parkinson komt het veld opgelopen. Infortunio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gencebay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smierdziadki 56%, BVB Dortmund 009 44%.
Smierdziadki - BVB Dortmund 009 4:2

50e minuut.
Daumann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parkinson. Daumann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daumann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Motiejauskas rent richting de bal. Motiejauskas draait met de bal, schiet en ... Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Motiejauskas is nu in balbezit. Szpejna rent richting de bal. Daar is Szpejna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szpejna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Koselski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koselski passt de bal met de wreef. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Motiejauskas heeft problemen om de bal te vangen. Motiejauskas haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Koselski met een sublieme pass. Enescu rent richting de bal. Enescu passt de bal zonder na te denken. Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Koselski probeert naar een medespeler te passen. Kustosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer onderschept slim de pass. Bowyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smierdziadki - BVB Dortmund 009 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smierdziadki 42%, BVB Dortmund 009 58%.
Smierdziadki - BVB Dortmund 009 5:2