Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nijoczaki FC Gladiatorzy
nijovr2 Tactiek G-G
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56 gemiddelde waardering 62.5
goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Klungelig pakt Di Meco de bal. Di Meco passt de bal met de wreef. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - FC Gladiatorzy 0:1

9e minuut.
Wojciulewicz geeft een hoge lob. Di Meco kopt de bal weg. Tianjin rent richting de bal. Tianjin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - FC Gladiatorzy 0:2

15e minuut.
Oskierko passt de bal zonder na te denken. Wojciulewicz rent richting de bal. Wojciulewicz speelt de bal door. Nenea rent richting de bal. Nenea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gierejkiewicz passt de bal in één keer door. Pagès probeert naar een medespeler te passen. Bojčev heeft problemen om de bal te vangen. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - FC Gladiatorzy 1:2

25e minuut.
Pîrvulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrvulescu speelt de bal door. Oskierko probeert naar een medespeler te passen. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Di Meco met een sublieme pass. Klungelig pakt Wojciulewicz de bal. Wojciulewicz passt de bal in één keer door. Nenea rent richting de bal. Nenea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nijoczaki 69%, FC Gladiatorzy 31%.
Nijoczaki - FC Gladiatorzy 1:2

59e minuut.
Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass. Conceição kan de bal niet met de borst controleren. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nijoczaki - FC Gladiatorzy 1:3

61e minuut.
Bojčev geeft de bal voor. Inworp. Sawa met de inworp. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jurado Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado Espinosa passt de bal in één keer door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa is nu in balbezit. Rondana geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pagès passt de bal zonder na te denken. Stănică rent richting de bal. Allen geeft de bal voor. Tianjin rent richting de bal. Tianjin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nijoczaki 55%, FC Gladiatorzy 45%.
Nijoczaki - FC Gladiatorzy 1:3