Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Gisz Bianco-Neri
ajax433 Tactiek 9.23 5-1-2-2 v2
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.7 gemiddelde waardering 49.1
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Pelagidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Feregotti verovert de bal door een tackle van achteren. Caliandro geeft de bal voor. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - Bianco-Neri 0:1

11e minuut.
Mojzesowicz is nu in balbezit. Qəmbərov verovert de bal door een tackle van achteren. Qəmbərov geeft de bal voor. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych schiet op doel. Bratkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Czapiga passt de bal in één keer door. Selymes is nu in balbezit. Selymes geeft een lange en hoge pass. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych haalt uit met een fantastische trap. Bratkowski bokst de bal weg.

20e minuut.
Feregotti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Musialik de bal. Musialik speelt de bal door. Krych is nu in balbezit. Krych draait met de bal, schiet en ... Bratkowski bokst de bal weg.

25e minuut.
Musialik met een sublieme pass. Selymes geeft een hoge lob. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ... Bratkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - Bianco-Neri 0:2

36e minuut.
Krych passt de bal met de wreef. Jaroszyński is nu in balbezit. Feregotti verovert de bal door een tackle van achteren. Feregotti draait met de bal, schiet en ... Bratkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - Bianco-Neri 0:3

37e minuut.
Czapiga rent richting de bal. Feregotti is nu in balbezit. Feregotti geeft de bal voor. Krych rent richting de bal. Krych haalt uit met een fantastische trap. Bratkowski bokst de bal weg.

43e minuut.
Inworp. Musialik met een snelle inworp. Krych is nu in balbezit. Krych schiet op doel. Bratkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - Bianco-Neri 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Gisz 58%, Bianco-Neri 42%.
Ajax Gisz - Bianco-Neri 0:4

46e minuut.
Patilha komt het veld opgelopen. Ransdorf komt het veld opgelopen. Wrzecionkowski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Szebert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łuszczewski met een snelle inworp. Caliandro rent richting de bal. Caliandro geeft een lange en hoge pass. Bratkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szebert heeft problemen om de bal te vangen. Zoliborz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Musialik is nu in balbezit. Musialik passt de bal zonder na te denken. Caliandro probeert naar een medespeler te passen. Ransdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Inworp. Caliandro met een snelle inworp. Feregotti is nu in balbezit. Feregotti draait met de bal, schiet en ... Bratkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pilich geeft de bal voor. Łuszczewski geeft de bal voor. Błaszkiewicz is nu in balbezit. Pelagidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelagidis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Caliandro is nu in balbezit. Caliandro geeft een lange en hoge pass. Ransdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - Bianco-Neri 0:5

77e minuut.
Inworp. Caliandro met een snelle inworp. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski geeft een lange en hoge pass. Ransdorf maakt een snoekduik en kopt de bal. Bratkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Szebert de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - Bianco-Neri 0:6

78e minuut.
Pekcesur speelt de bal door. Wrzecionkowski geeft een hoge lob. Ransdorf rent richting de bal. Ransdorf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Szebert kopt de bal weg. Pilich met een sublieme pass. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz passt de bal in één keer door. Czapiga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Gisz 66%, Bianco-Neri 34%.
Ajax Gisz - Bianco-Neri 0:6