Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Stawiszyn KKS TurPoz
Viking Tactiek OPTIMAL
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.7 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten formidable
formidable Passen excellent
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Farvacques heeft problemen om de bal te vangen. Reményi maakt een afschuwelijke overtreding. Farvacques is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gorzejewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meiring springt en kopt de bal. Suvajac bokst de bal weg.

16e minuut.
Farvacques bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinta onderschept slim de pass. Quinta passt de bal met de wreef. Daar is Gyulai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyulai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Podraza de bal onder controle te krijgen. Cunial speelt de bal door. Trelecki met een sublieme pass. Gyulai heeft problemen om de bal te vangen. Gyulai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Meiring bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinta onderschept slim de pass. Quinta passt de bal zonder na te denken. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Bapela de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quinta. Bapela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorzejewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meiring krijgt zijn hoofd ertegen. Suvajac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bapela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bapela geeft een lange en hoge pass. Daar is Farvacques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meiring is nu in balbezit. Meiring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 51%, KKS TurPoz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Stawiszyn - KKS TurPoz 0:0

49e minuut.
Vento met een sublieme pass. Trelecki rent richting de bal. Trelecki geeft een hoge lob. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez schiet op doel. Saramago bokst de bal weg.

51e minuut.
Quinta geeft een hoge lob. Inworp. Podraza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bapela geeft een hoge lob. Meiring maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - KKS TurPoz 1:0

58e minuut.
Reményi probeert naar een medespeler te passen. Gložinić met een sublieme pass. Fernandez rent richting de bal. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. Saramago probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Stawiszyn - KKS TurPoz 1:1

63e minuut.
Trelecki passt de bal in één keer door. Fernandez is nu in balbezit. Świątek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Świątek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Świątek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Gložinić rent richting de bal. Gložinić passt de bal in één keer door. Fernandez met een sublieme pass. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - KKS TurPoz 1:2

70e minuut.
Daar is Busico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gložinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gložinić passt de bal met de wreef. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai draait met de bal, schiet en ... Saramago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Parragi komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Trelecki controleert de bal met de borst. Trelecki passt de bal met de wreef. Gložinić speelt de bal door. Fernandez rent richting de bal. Fernandez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Carneiro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vento de bal onder controle te krijgen. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Stawiszyn - KKS TurPoz 1:3

87e minuut.
Trelecki passt de bal zonder na te denken. Vento verovert de bal door een tackle van achteren. Reményi met een sublieme pass. Fernandez is nu in balbezit. Fernandez haalt uit met een fantastische trap. Saramago probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Trelecki rent richting de bal. Trelecki passt de bal met de wreef. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parragi schiet op doel. Saramago werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Parragi is nu in balbezit. Parragi schiet op doel. Saramago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Stawiszyn 60%, KKS TurPoz 40%.
KS Stawiszyn - KKS TurPoz 1:3