Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic 2PL MG Huragan
CAD2 Tactiek podstawa
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 52.4
zwak Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Holta verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - MG Huragan 0:1

10e minuut.
Ivánek probeert naar een medespeler te passen. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea probeert naar een medespeler te passen. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta schiet op doel. Jindrák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Quercini passt de bal zonder na te denken. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea geeft een lange en hoge pass. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Holta rent richting de bal. Holta schiet op doel. Jindrák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - MG Huragan 0:2

15e minuut.
Dávila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ivánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivánek probeert naar een medespeler te passen. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Redondo geeft de bal voor. Inworp. Ivánek met een snelle inworp. Klungelig pakt Mitrea de bal. Mitrea geeft de bal voor. Jindrák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - MG Huragan 0:3

18e minuut.
Van de Kaart passt de bal met de wreef. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea geeft een lange en hoge pass. Dávila krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - MG Huragan 0:4

19e minuut.
Quercini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holta speelt de bal door. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Jindrák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila geeft de bal voor. Holta rent richting de bal. Holta draait met de bal, schiet en ... Jindrák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - MG Huragan 0:5

25e minuut.
Daar is Mitrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrea geeft een lange en hoge pass. Dávila kopt de bal weg. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - MG Huragan 0:6

27e minuut.
Mihalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea onderschept slim de pass. Mitrea speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Ivánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivánek passt de bal zonder na te denken. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... Jindrák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - MG Huragan 0:7

35e minuut.
Kiigemägi geeft de bal voor. Inworp. Quercini met de inworp. Holta is nu in balbezit. Holta haalt uit met een fantastische trap. Jindrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Quercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Quercini geeft de bal voor. Holta kopt de bal weg. Dávila is nu in balbezit. Dávila schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mihalić is nu in balbezit. Mitrea onderschept slim de pass. Mitrea geeft een hoge lob. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kiigemägi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Furman de bal. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea geeft een hoge lob. Dávila krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic 2PL 78%, MG Huragan 22%.
Celtic 2PL - MG Huragan 0:7

50e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Śliwka onderschept slim de pass. Mitrea is nu in balbezit. Holta is nu in balbezit. Holta schiet op doel. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Quercini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holta raakt geblesseerd tijdens het duel. Holta neemt de penalty, wat een uithaal! Jindrák bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Quercini rent richting de bal. Quercini passt de bal in één keer door. Holta rent richting de bal. Holta haalt uit met een fantastische trap. Jindrák probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mitrea is nu in balbezit. Mitrea geeft de bal voor. Holta rent richting de bal. Holta schiet op doel. Jindrák probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mitrea is nu in balbezit. Mitrea passt de bal zonder na te denken. Daar is Śliwka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel. Jindrák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ivánek probeert naar een medespeler te passen. Mitrea rent richting de bal. Mitrea passt de bal in één keer door. Holta heeft problemen om de bal te vangen. Holta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - MG Huragan 0:8

66e minuut.
Quercini heeft problemen om de bal te vangen. Quercini speelt de bal door. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta draait met de bal, schiet en ... Jindrák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - MG Huragan 0:9

68e minuut.
Quercini met een sublieme pass. Daar is Dyowe Roig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyowe Roig met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Quercini bereikt de bal nog maar net als eerste. Quercini speelt de bal door. Holta is nu in balbezit. Holta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - MG Huragan 0:10

74e minuut.
Mitrea probeert naar een medespeler te passen. Ivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivánek passt de bal met de wreef. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel. Jindrák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Kiigemägi trapt de bal weg van het doel. Ivánek kopt de bal weg. Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mitrea onderschept slim de pass. Mitrea geeft de bal voor. Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Holta verovert de bal door een tackle van achteren. Holta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ivánek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mihalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrea probeert naar een medespeler te passen. Holta bereikt de bal nog maar net als eerste. Holta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Redondo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ivánek met de inworp. Mitrea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holta is nu in balbezit. Holta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - MG Huragan 0:11

83e minuut.
Quercini rent richting de bal. Quercini geeft de bal voor. Ivánek heeft problemen om de bal te vangen. Ivánek geeft een lange en hoge pass. Fagas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nikody rent richting de bal. Nikody passt de bal zonder na te denken. Ivánek speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Jindrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic 2PL 78%, MG Huragan 22%.
Celtic 2PL - MG Huragan 0:11