Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:37
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: GKS Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 47016
GKS Tychy The Noyes
tadarasa up Tactiek The Noyes
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 60.4
excellent Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Porębski verovert de bal door een tackle van achteren. Vroomen onderschept slim de pass. Vroomen passt de bal in één keer door. Kolk is nu in balbezit. Kolk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sigbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Yılıkmaz probeert naar een medespeler te passen. Ives rent richting de bal. Ives geeft een hoge lob. Kolk springt en kopt de bal. Cegielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Vroomen probeert naar een medespeler te passen. Gabrhelík rent richting de bal. Gabrhelík schiet op doel. D`Orlandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Cegielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Yılıkmaz passt de bal in één keer door. Gabrhelík rent richting de bal. Vroomen probeert naar een medespeler te passen. Kolk is nu in balbezit. Kolk schiet op doel. Cegielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Viduka speelt de bal door. Sigbjörnsson rent richting de bal. Sigbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Machaj is nu in balbezit. Machaj met een sublieme pass. Sigbjörnsson geeft een lange en hoge pass. Prieto maakt een snoekduik en kopt de bal. Valo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Taniukiewicz rent richting de bal. Gabrhelík onderschept slim de pass. Gabrhelík passt de bal zonder na te denken. Kolk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - The Noyes 0:1

36e minuut.
Cordbrünning verovert de bal door een tackle van achteren. Sigbjörnsson speelt de bal door. Anemodouras is nu in balbezit. Dähler verovert de bal door een tackle van achteren. Dähler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka bereikt de bal nog maar net als eerste. Viduka passt de bal in één keer door. Machaj rent richting de bal. Machaj geeft een hoge lob. Valo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Prieto heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Tychy - The Noyes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 65%, The Noyes 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Tychy - The Noyes 1:1

50e minuut.
Kolk onderschept slim de pass. Daar is Eftimie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Vroomen geeft een lange en hoge pass. Gabrhelík maakt een snoekduik en kopt de bal. Cegielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boiński komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cordbrünning verovert de bal door een tackle van achteren. Cordbrünning passt de bal zonder na te denken. Porębski probeert naar een medespeler te passen. Boiński rent richting de bal. Boiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ives passt de bal in één keer door. Gabrhelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrhelík passt de bal met de wreef. Kolk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolk schiet op doel. Cegielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Taniukiewicz geeft een hoge lob. Machaj speelt de bal door. Sigbjörnsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Dähler de bal. Dähler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy - The Noyes 2:1

83e minuut.
Yılıkmaz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Taniukiewicz de bal. Gabrhelík rent richting de bal. Boiński is nu in balbezit. Boiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy 59%, The Noyes 41%.
GKS Tychy - The Noyes 2:1