Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devils Korea słonie
DevilsDD Tactiek 2.1
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.8 gemiddelde waardering 68.8
adequate Schieten outstanding
adequate Passen formidable
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Klungelig pakt Maršić de bal. Maršić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zabielski de bal. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải schiet op doel. Palimąka bokst de bal weg.

5e minuut.
Comelu is nu in balbezit. Comelu passt de bal met de wreef. Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải schiet op doel. Palimąka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 0:1

7e minuut.
Inworp. Jonson met een snelle inworp. Comelu geeft een hoge lob. Ðức Hải springt en kopt de bal. Palimąka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 0:2

8e minuut.
Ðức Hải passt de bal in één keer door. Comelu is nu in balbezit. Comelu passt de bal in één keer door. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải haalt uit met een fantastische trap. Palimąka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comelu geeft de bal voor. Fierro krijgt zijn hoofd ertegen. Palimąka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 0:3

11e minuut.
Zawiejski is nu in balbezit. Mare geeft de bal voor. Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải haalt uit met een fantastische trap. Palimąka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pucek geeft een lange en hoge pass. Comelu kopt de bal weg. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải draait met de bal, schiet en ... Palimąka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 0:4

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jonson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mare met een sublieme pass. Jonson is nu in balbezit. Jonson geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 0:5

17e minuut.
Jonson speelt de bal door. Comelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comelu speelt de bal door. Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fierro rent richting de bal. Fierro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Maršić geeft de bal voor. Zabielski kopt de bal weg. Maršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maršić geeft een lange en hoge pass. Ðức Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Comelu de bal. Comelu probeert naar een medespeler te passen. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải haalt uit met een fantastische trap. Palimąka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 0:6

27e minuut.
Mare passt de bal met de wreef. Maršić rent richting de bal. Maršić geeft de bal voor. Fierro rent richting de bal. Fierro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 0:7

30e minuut.
Duțulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Duțulescu geeft de bal voor. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 1:7

31e minuut.
Fierro is nu in balbezit. Dytko onderschept slim de pass. Dytko geeft een hoge lob. Szczypkowski rent richting de bal. Szczypkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Comelu passt de bal met de wreef. Jonson met een sublieme pass. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 1:8

38e minuut.
Fierro passt de bal in één keer door. Maršić rent richting de bal. Maršić geeft een hoge lob. Ðức Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. Palimąka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Jonson met een sublieme pass. Comelu is nu in balbezit. Comelu passt de bal in één keer door. Ðức Hải heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Hải haalt uit met een fantastische trap. Palimąka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pucek probeert naar een medespeler te passen. Szczypkowski rent richting de bal. Maršić verovert de bal door een tackle van achteren. Maršić geeft een hoge lob. Ðức Hải is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils Korea 73%, słonie 27%.
Devils Korea - słonie 1:8

46e minuut.
Szklanka komt het veld opgelopen. Ziyech komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Maasepp probeert naar een medespeler te passen. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga rent richting de bal. Zawiejski onderschept slim de pass. Zawiejski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Jonson met een sublieme pass. Szklanka rent richting de bal. Szklanka geeft de bal voor. Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Maršić geeft een hoge lob. Fierro heeft problemen om de bal te vangen. Dytko rent richting de bal. Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro draait met de bal, schiet en ... Ziyech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maršić rent richting de bal. Maršić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 1:9

64e minuut.
Mare passt de bal met de wreef. Comelu is nu in balbezit. Comelu geeft een lange en hoge pass. Ðức Hải springt en kopt de bal. Ziyech maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 1:10

69e minuut.
Zabielski kopt de bal weg. Jonson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ðức Hải de bal. Ðức Hải draait met de bal, schiet en ... Ziyech probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fierro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 1:11

69e minuut.
Ðức Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Hải probeert naar een medespeler te passen. Comelu rent richting de bal. Comelu geeft een lange en hoge pass. Fierro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Comelu de bal. Comelu probeert naar een medespeler te passen. Ðức Hải is nu in balbezit. Ðức Hải haalt uit met een fantastische trap. Ziyech maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Maršić heeft problemen om de bal te vangen. Maršić passt de bal zonder na te denken. Fierro heeft problemen om de bal te vangen. Fierro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 1:12

79e minuut.
Sarigoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarigoulis geeft de bal voor. Zabielski kopt de bal weg. Maršić kan de bal niet met de borst controleren. Maršić geeft de bal voor. Ziyech bokst de bal weg. Fierro rent richting de bal. Fierro schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson passt de bal met de wreef. Maršić speelt de bal door. Fierro rent richting de bal. Fierro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fierro is nu in balbezit. Fierro haalt uit met een fantastische trap. Ziyech probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jonson speelt de bal door. Comelu rent richting de bal. Comelu probeert naar een medespeler te passen. Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - słonie 1:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils Korea 70%, słonie 30%.
Devils Korea - słonie 1:13