Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aliens Łódź FC Sages
zmiana Tactiek SagesHome
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten outstanding
adequate Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Özden rent richting de bal. Pinilla rent richting de bal. Cohen maakt een afschuwelijke overtreding. Cohen krijgt een gele kaart. Pinilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kobyłecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jamrich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - FC Sages 1:0

3e minuut.
Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Janković begaat een overtreding. Pinilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kobyłecki met een snel genomen vrije trap. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - FC Sages 2:0

5e minuut.
Cohen kopt de bal weg. Inworp. Kobyłecki met de inworp. Arîcu rent richting de bal. Arîcu geeft de bal voor. Hiệp bokst de bal weg.

16e minuut.
Jamrich passt de bal zonder na te denken. Janković rent richting de bal. Kobyłecki onderschept slim de pass. Kobyłecki geeft de bal voor. Pinilla springt en kopt de bal. Hiệp bokst de bal weg. Pungă is nu in balbezit. Pungă schiet op doel. Hiệp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Pinilla springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
van Boven geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fryc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Angara passt de bal in één keer door. Fryc heeft problemen om de bal te vangen. Fryc geeft een lange en hoge pass. Kalmurand krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 45%, FC Sages 55%.
Aliens Łódź - FC Sages 2:0

46e minuut.
Czwonka komt het veld opgelopen. Skrocki komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Janković passt de bal met de wreef. Fernández López speelt de bal door. Czwonka heeft problemen om de bal te vangen. Czwonka schiet op doel. Román werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - FC Sages 2:1

55e minuut.
Ntalianis verovert de bal door een tackle van achteren. Ntalianis geeft een hoge lob. Jamrich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fryc bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc geeft een lange en hoge pass. Román probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Angara is nu in balbezit. Angara geeft een hoge lob. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Fryc met een snelle inworp. Fernández López geeft een lange en hoge pass. Skrocki springt en kopt de bal. Román probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aliens Łódź - FC Sages 2:2

67e minuut.
Skrocki rent richting de bal. Skrocki passt de bal in één keer door. Fernández López probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fryc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fryc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pinilla rent richting de bal. Pungă rent richting de bal. Szmigiel verovert de bal door een tackle van achteren. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Hiệp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Janković speelt de bal door. Szmigiel met een sublieme pass. Daar is Fernández López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández López geeft een lange en hoge pass. Skrocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Román probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Fernández López geeft een hoge lob. Román probeert naar een medespeler te passen. Janković kopt de bal weg. Skrocki is nu in balbezit. Skrocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Kobyłecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arîcu met een sublieme pass. Kobyłecki geeft de bal voor. Pungă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 68%, FC Sages 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aliens Łódź - FC Sages 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 56%, FC Sages 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aliens Łódź - FC Sages 2:2

108e minuut.
Babiarz geeft een hoge lob. Skrocki kopt de bal weg. Cwalina rent richting de bal. Czwonka verovert de bal door een tackle van achteren. Czwonka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

115e minuut.
Jamrich passt de bal met de wreef. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllynmaa onderschept slim de pass. Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

116e minuut.
Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki passt de bal met de wreef. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz geeft de bal voor. Skrocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

119e minuut.
Klungelig pakt Angara de bal. Fryc onderschept slim de pass. Arîcu verovert de bal door een tackle van achteren. Arîcu geeft een lange en hoge pass. Pinilla krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 62%, FC Sages 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aliens Łódź - FC Sages 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Czwonka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Román maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - FC Sages 2:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pungă neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aliens Łódź - FC Sages 3:3
---
Janković zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Román probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - FC Sages 3:4
---
Pinilla legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aliens Łódź - FC Sages 4:4
---
Fryc kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - FC Sages 4:5
---
Jamrich kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fernández López neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - FC Sages 4:6
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Angara neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hiệp probeert wanhopig de bal te grijpen.
---