Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żółwinka SKL KS Iwonka
ARKA GD KUR ŚWIN Tactiek BOKI
51% Balbezit 49%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.1 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Langedal geeft de bal voor. Skrzypek kopt de bal weg. Kuba is nu in balbezit. Czerkawski onderschept slim de pass. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Wicky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Daar is Bocaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocaş probeert naar een medespeler te passen. Ghisellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisellini haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - KS Iwonka 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Góral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goiano probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Goiano geeft de bal voor. Atłachowicz speelt de bal door. Skrzypek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypek haalt uit met een fantastische trap. Marozsán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Koliński geeft een hoge lob. Pierkes rent richting de bal. Viljanti onderschept slim de pass. Viljanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - KS Iwonka 2:0

20e minuut.
Atłachowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrzypek is nu in balbezit. Kuba onderschept slim de pass. Czerkawski verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkawski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Goiano verovert de bal door een tackle van achteren. Wicky met een sublieme pass. Góral is nu in balbezit. Góral geeft een lange en hoge pass. Daar is Toney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Czerkawski de bal onder controle te krijgen. Gia Thiện probeert naar een medespeler te passen. Atłachowicz met een sublieme pass. Vukašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Atłachowicz met een sublieme pass. Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skrzypek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzypek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gia Thiện kopt de bal weg. Otava met een sublieme pass. Goiano rent richting de bal. Goiano draait met de bal, schiet en ... Wicky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - KS Iwonka 2:1

35e minuut.
Goiano heeft problemen om de bal te vangen. Toney rent richting de bal. Goiano verovert de bal door een tackle van achteren. Goiano draait met de bal, schiet en ... Wicky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Żółwinka SKL - KS Iwonka 2:2

43e minuut.
Ghisellini kopt de bal weg. Bocaş speelt de bal door. Grbović heeft problemen om de bal te vangen. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano haalt uit met een fantastische trap. Wicky bokst de bal weg.

44e minuut.
Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral onderschept slim de pass. Góral geeft een lange en hoge pass. Goiano rent richting de bal. Goiano haalt uit met een fantastische trap. Wicky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żółwinka SKL 70%, KS Iwonka 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Żółwinka SKL - KS Iwonka 2:2

48e minuut.
Langedal geeft een hoge lob. Skrzypek bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano is nu in balbezit. Goiano haalt uit met een fantastische trap. Wicky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Atłachowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Góral de bal. Góral passt de bal met de wreef. Goiano rent richting de bal. Goiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Lakwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marozsán rent richting de bal. Marozsán geeft een hoge lob. Otava is nu in balbezit. Otava geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Viljanti heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viljanti. Viljanti krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Daar is Koliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koliński geeft een lange en hoge pass. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - KS Iwonka 2:3

80e minuut.
Atłachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Atłachowicz geeft een lange en hoge pass. Goiano is nu in balbezit. Goiano schiet op doel. Wicky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żółwinka SKL 77%, KS Iwonka 23%.
FC Żółwinka SKL - KS Iwonka 2:3