Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:37
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 18197
***Barca*** FC Torra Nisko
bum Tactiek serio proto
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 48.9
average Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghenania verovert de bal door een tackle van achteren. Ghenania passt de bal met de wreef. Genish is nu in balbezit. Genish geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Abigantus probeert naar een medespeler te passen. Roszkowski kopt de bal weg. Daar is Nasolu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szynkaruk verovert de bal door een tackle van achteren. Szynkaruk geeft een hoge lob. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Pulkowski is nu in balbezit. Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski begaat een overtreding. Roszkowski krijgt een gele kaart. Kłus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pulkowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Genish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynkaruk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szynkaruk krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Parlayan onderschept slim de pass. Genish rent richting de bal. Genish geeft de bal voor. Pulkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Abigantus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - FC Torra Nisko 0:1

25e minuut.
Ghenania probeert naar een medespeler te passen. Cervo de Luca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghenania. Ghenania krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Parlayan passt de bal zonder na te denken. Gaggiola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szynkaruk. Szynkaruk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

27e minuut.
Deyna onderschept slim de pass. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz speelt de bal door. Kłus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłus haalt uit met een fantastische trap. Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Gaggiola kopt de bal weg. Díaz Carabajo kan de bal niet met de borst controleren. Díaz Carabajo probeert naar een medespeler te passen. Chyła is nu in balbezit. Chyła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nasolu rent richting de bal. Byrdziak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nasolu raakt geblesseerd tijdens het duel. Parlayan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chyła is nu in balbezit. Chyła haalt uit met een fantastische trap. Wanatowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 53%, FC Torra Nisko 47%.
***Barca*** - FC Torra Nisko 0:1

47e minuut.
Roszkowski passt de bal in één keer door. Díaz Carabajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Carabajo geeft de bal voor. Cervo de Luca is nu in balbezit. Cervo de Luca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Kerchev komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Grzywna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwilosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stemplewski is nu in balbezit. Stemplewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genish met de inworp. Stemplewski probeert naar een medespeler te passen. Kwilosz is nu in balbezit. Kwilosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Grzywna is nu in balbezit. Kwilosz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilosz passt de bal in één keer door. Pulkowski is nu in balbezit. Pulkowski draait met de bal, schiet en ... Abigantus bokst de bal weg.

73e minuut.
Daar is Genish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genish geeft een lange en hoge pass. Kerchev is nu in balbezit. Pulkowski rent richting de bal. Pulkowski draait met de bal, schiet en ... Abigantus bokst de bal weg.

85e minuut.
Pulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guşeilă. Pulkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alizzi komt het veld opgelopen. Czoska komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Cobeño probeert naar een medespeler te passen. Alizzi is nu in balbezit. Alizzi geeft de bal voor. Genish bereikt de bal nog maar net als eerste. Genish haalt uit met een fantastische trap. Abigantus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 61%, FC Torra Nisko 39%.
***Barca*** - FC Torra Nisko 0:1