Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Izolator Boguchwała Gryf Bielawa
my new Tactiek piec-dwa 1 -2
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 63.2
solid Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Inworp. Saramet met de inworp. Krychowiak is nu in balbezit. Krychowiak geeft een lange en hoge pass. Jeliński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Gryf Bielawa 0:1

6e minuut.
Habas geeft de bal voor. Daar is Miłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski draait met de bal, schiet en ... Bacardit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Izolator Boguchwała - Gryf Bielawa 1:1

9e minuut.
Kaczmarczak met de inworp. Świercz rent richting de bal. Krychowiak onderschept slim de pass. Krychowiak geeft de bal voor. Jeliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Gryf Bielawa 1:2

17e minuut.
Jeliński onderschept slim de pass. Jeliński passt de bal met de wreef. Signori is nu in balbezit. Signori haalt uit met een fantastische trap. Połącarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Gryf Bielawa 1:3

26e minuut.
Kaczmarczak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saramet met een snelle inworp. Krychowiak rent richting de bal. Krychowiak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kaczmarczak onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medoń met de inworp. Krychowiak geeft een hoge lob. Signori maakt een snoekduik en kopt de bal. Połącarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Saramet rent richting de bal. Saramet passt de bal zonder na te denken. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń haalt uit met een fantastische trap. Połącarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Gryf Bielawa 1:4

41e minuut.
Krychowiak met een sublieme pass. Medoń rent richting de bal. Medoń speelt de bal door. Signori bereikt de bal nog maar net als eerste. Signori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Gryf Bielawa 1:5

44e minuut.
Kościelniak is nu in balbezit. Kościelniak passt de bal in één keer door. Saramet rent richting de bal. Saramet geeft een lange en hoge pass. Signori krijgt zijn hoofd ertegen. Połącarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izolator Boguchwała 64%, Gryf Bielawa 36%.
Izolator Boguchwała - Gryf Bielawa 1:5

46e minuut.
de Gomar Flor komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Krychowiak geeft een hoge lob. Jeliński is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Gomar Flor zal de hoekschop nemen. Signori springt en kopt de bal. Połącarz bokst de bal weg. Paal! Jeliński rent richting de bal. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Połącarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Gryf Bielawa 1:6

52e minuut.
Saramet is nu in balbezit. Saramet geeft een hoge lob. Daar is Skiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeliński rent richting de bal. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Saramet rent richting de bal. Saramet geeft de bal voor. de Gomar Flor heeft problemen om de bal te vangen. de Gomar Flor geeft een hoge lob. Jeliński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kościelniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościelniak geeft de bal voor. Kaczmarczak is nu in balbezit. Jeliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Signori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko begaat een overtreding. Signori raakt geblesseerd tijdens het duel. Saramet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jeliński krijgt zijn hoofd ertegen. Połącarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Jeliński is nu in balbezit. Bogdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowski passt de bal zonder na te denken. Jeliński rent richting de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
de Gomar Flor rent richting de bal. de Gomar Flor geeft de bal voor. Signori is nu in balbezit. Signori schiet op doel. Połącarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Harangozó geeft de bal voor. de Gomar Flor rent richting de bal. de Gomar Flor geeft de bal voor. Signori bereikt de bal nog maar net als eerste. Signori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - Gryf Bielawa 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izolator Boguchwała 57%, Gryf Bielawa 43%.
Izolator Boguchwała - Gryf Bielawa 1:7