Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:38
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Fintak park
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 9829
Diorno Diornopietrovsk Team Wrocław
33 Tactiek fif3
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 8
53.9 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten adequate
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Kędziobrody speelt de bal door. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stričević. Stričević krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Karmé geeft de bal voor. Benzone kopt de bal weg. Daar is Dağaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahdut rent richting de bal. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - Team Wrocław 1:0

11e minuut.
Yağız met een snelle inworp. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański passt de bal zonder na te denken. Yağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağız geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Karmé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacedêmon geeft een lange en hoge pass. Ahdut springt en kopt de bal. Díez Guisasola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - Team Wrocław 2:0

37e minuut.
Ahdut rent richting de bal. Jansons bereikt de bal nog maar net als eerste. Zosimas begaat een overtreding. Zosimas krijgt een gele kaart. Jansons is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Güneştepe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zagdański is nu in balbezit. Zagdański passt de bal zonder na te denken. Yağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağız geeft de bal voor. Stričević maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diorno Diornopietrovsk 43%, Team Wrocław 57%.
Diorno Diornopietrovsk - Team Wrocław 2:0

49e minuut.
Lucena verovert de bal door een tackle van achteren. Lucena passt de bal met de wreef. Josefík rent richting de bal. Ahdut verovert de bal door een tackle van achteren. Ahdut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Lacedêmon passt de bal met de wreef. Daar is Jansons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahdut rent richting de bal. Ahdut schiet op doel. Díez Guisasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diorno Diornopietrovsk - Team Wrocław 3:0

72e minuut.
Dorfner probeert naar een medespeler te passen. Kędziobrody is nu in balbezit. Met opzet legt Zagdański zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zagdański naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kędziobrody raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kędziobrody kan niet meer verder spelen. Fratta komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ciurea kopt de bal weg. Benzone speelt de bal door. Fratta rent richting de bal. Stričević verovert de bal door een tackle van achteren. Stričević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diorno Diornopietrovsk 39%, Team Wrocław 61%.
Diorno Diornopietrovsk - Team Wrocław 3:0