Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K S Treborikowo Ropa Kobylanka
Mecz Tactiek Hmmm...
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
59.4 gemiddelde waardering 68.6
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Szaj onderschept slim de pass. Szaj speelt de bal door. Pretică bereikt de bal nog maar net als eerste. Pretică geeft een lange en hoge pass. Kubik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernačík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Qafarzadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Qafarzadə zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 1:0

17e minuut.
Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj geeft de bal voor. Daar is Tranidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubik rent richting de bal. Kubik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chamorro speelt de bal door. Bernačík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernačík geeft de bal voor. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pretică met de inworp. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj met een sublieme pass. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. Chen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Illyés rent richting de bal. Illyés geeft een hoge lob. Muthanna kopt de bal weg. Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə schiet op doel. Cichy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Obledo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szaj de bal. Szaj met een sublieme pass. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik haalt uit met een fantastische trap. Chen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 1:1

34e minuut.
Mielcioiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gradowski komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Hải Ðăng schiet op doel. Chen speelt de bal door. Szaj kopt de bal weg. Kubik is nu in balbezit. Kubik schiet op doel. Chen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Tranidis kopt de bal weg. Marangoz heeft problemen om de bal te vangen. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng schiet op doel. Chen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pretică geeft een hoge lob. Basiaga kopt de bal weg. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. Chen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K S Treborikowo 50%, Ropa Kobylanka 50%.
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 1:2

46e minuut.
Beszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Muthanna de bal. Muthanna geeft een hoge lob. Qafarzadə krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Illyés is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 2:2

48e minuut.
Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik passt de bal in één keer door. Basiaga met een sublieme pass. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 2:3

50e minuut.
Pretică passt de bal met de wreef. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gradowski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Inworp. Pretică met de inworp. Sağlık rent richting de bal. Tranidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tranidis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Basiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiaga passt de bal met de wreef. Hải Ðăng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. Chen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 2:4

57e minuut.
Muthanna is nu in balbezit. Muthanna probeert naar een medespeler te passen. Tyszkiewicz is nu in balbezit. Tyszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Cichy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 3:4

59e minuut.
Basiaga geeft een lange en hoge pass. Pretică kopt de bal weg. Tranidis is nu in balbezit. Tranidis geeft een hoge lob. Hải Ðăng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 3:5

61e minuut.
Basiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiaga passt de bal in één keer door. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng haalt uit met een fantastische trap. Gradowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pretică geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hải Ðăng krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Pretică rent richting de bal. Pretică passt de bal in één keer door. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng draait met de bal, schiet en ... Chen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hải Ðăng controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Obledo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Qafarzadə kopt de bal weg. Illyés is nu in balbezit. Illyés draait met de bal, schiet en ... Cichy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Sağlık probeert naar een medespeler te passen. Qafarzadə probeert de bal met de borst te controleren. Tyszkiewicz rent richting de bal. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj passt de bal in één keer door. Hải Ðăng rent richting de bal. Hải Ðăng schiet op doel. Chen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 3:6

79e minuut.
Beszczyński met een snelle inworp. Pretică met een sublieme pass. Kubik rent richting de bal. Kubik haalt uit met een fantastische trap. Chen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 3:7

83e minuut.
Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren. Egri onderschept slim de pass. Egri met een sublieme pass. Tyszkiewicz rent richting de bal. Tyszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Muthanna rent richting de bal. Muthanna passt de bal zonder na te denken. Egri speelt de bal door. Qafarzadə rent richting de bal. Qafarzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Turbo komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Tranidis is nu in balbezit. Tranidis passt de bal in één keer door. Kubik rent richting de bal. Daar is Kubik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K S Treborikowo 56%, Ropa Kobylanka 44%.
K S Treborikowo - Ropa Kobylanka 3:7