Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:38
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Podzamcze
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 20500
FC Imperium FC Rypin
jakub 442 Tactiek ZewCiotkiRambo
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
64.4 gemiddelde waardering 52.5
formidable Schieten very good
formidable Passen good
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Canonici probeert naar een medespeler te passen. Gillone rent richting de bal. Gillone probeert naar een medespeler te passen. Deglavs rent richting de bal. Deglavs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mazonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren rent richting de bal. Mazonakis rent richting de bal. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud schiet op doel. De bal raakt de paal. Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Camossi passt de bal in één keer door. Villasanti is nu in balbezit. Firoud verovert de bal door een tackle van achteren. Firoud draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Imperium - FC Rypin 1:0

29e minuut.
Canonici is nu in balbezit. Mazonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Cassigoli rent richting de bal. Mazonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mazonakis draait met de bal, schiet en ... Giardino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bernard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nicolae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mazonakis de bal. Mazonakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 51%, FC Rypin 49%.
FC Imperium - FC Rypin 1:0

52e minuut.
Mazonakis is nu in balbezit. Canonici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazonakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Camossi met een snel genomen vrije trap. Mazonakis krijgt zijn hoofd ertegen. Giardino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Firoud passt de bal in één keer door. Daar is Nicolae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolae passt de bal zonder na te denken. Mazonakis rent richting de bal. Mazonakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gillone probeert naar een medespeler te passen. Daar is Folc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Punčochář bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs onderschept slim de pass. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Cozma bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Imperium 42%, FC Rypin 58%.
FC Imperium - FC Rypin 1:0