Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lacrosse A.C. Wroncka
532-3 Tactiek N 5-3-2
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Cyganek probeert naar een medespeler te passen. Müller is nu in balbezit. Kosecki maakt een afschuwelijke overtreding. Müller raakt geblesseerd tijdens het duel. Alwast wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Norola speelt de bal door. Alwast rent richting de bal. Alwast probeert naar een medespeler te passen. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Müller passt de bal in één keer door. Tyszko is nu in balbezit. Tyszko passt de bal zonder na te denken. Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - A.C. Wroncka 0:1

38e minuut.
Fuhrmann passt de bal zonder na te denken. Barbanera rent richting de bal. Barbanera geeft een lange en hoge pass. Żeromski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacrosse - A.C. Wroncka 1:1

40e minuut.
Alwast passt de bal met de wreef. Müller rent richting de bal. Müller passt de bal met de wreef. Rochetti is nu in balbezit. Rochetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Fuhrmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Tyszko de bal. Tyszko passt de bal met de wreef. Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 45%, A.C. Wroncka 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lacrosse - A.C. Wroncka 1:1

52e minuut.
Chaina speelt de bal door. Barbanera met een sublieme pass. Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolínský onderschept slim de pass. Kolínský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kolínský rent richting de bal. Kolínský geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. van Dongen komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Żeromski stond buitenspel. Lakhdar Hamina komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Barbanera speelt de bal door. Fuhrmann is nu in balbezit. Fuhrmann geeft een hoge lob. Daar is Kolínský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolínský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pieńkowski rent richting de bal. Pieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski schiet op doel. Mirwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - A.C. Wroncka 2:1

89e minuut.
Tabarelli heeft problemen om de bal te vangen. Norola bereikt de bal nog maar net als eerste. Norola geeft een hoge lob. van Dongen geeft de bal voor. Lakhdar Hamina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lacrosse - A.C. Wroncka 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 52%, A.C. Wroncka 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lacrosse - A.C. Wroncka 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Barbanera passt de bal zonder na te denken. Kolínský is nu in balbezit. Leikas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leikas krijgt een gele kaart. Kolínský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolínský neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mirwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lacrosse - A.C. Wroncka 3:2

103e minuut.
Kolínský verovert de bal door een tackle van achteren. Kolínský passt de bal met de wreef. Barbanera is nu in balbezit. Barbanera geeft een lange en hoge pass. Żeromski maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirwa bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 53%, A.C. Wroncka 47%.
Lacrosse - A.C. Wroncka 3:2

109e minuut.
Fuhrmann speelt de bal door. Kolínský rent richting de bal. Żeromski rent richting de bal. Kolínský rent richting de bal. Kolínský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

111e minuut.
Kościuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Barbanera verovert de bal door een tackle van achteren. Barbanera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kolínský de bal. Kolínský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

115e minuut.
Tyszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyszko passt de bal zonder na te denken. Nelli rent richting de bal. Lakhdar Hamina onderschept slim de pass. Lakhdar Hamina haalt uit met een fantastische trap. Medina bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lacrosse 51%, A.C. Wroncka 49%.
Lacrosse - A.C. Wroncka 3:2