Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fablok Chrzanow FC Artas
442R Tactiek fiu fiu
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 54.3
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


12e minuut.
Dachtera speelt de bal door. Truchanowski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Roça ... Strafschop! Truchanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roszkowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanow - FC Artas 0:1

19e minuut.
Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski rent richting de bal. Sudrawski passt de bal zonder na te denken. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Koutouzos speelt de bal door. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski passt de bal met de wreef. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski schiet op doel. Sendoni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanow 77%, FC Artas 23%.
Fablok Chrzanow - FC Artas 0:1

46e minuut.
Lobeira komt het veld opgelopen. Meisner komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kielich geeft een hoge lob. Sambor rent richting de bal. Meisner onderschept slim de pass. Meisner schiet op doel. Jachymiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tudecki controleert de bal met de borst. Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski passt de bal in één keer door. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn schiet op doel. Sendoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Inworp. Kapzuk komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Dąbski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kościuszko is nu in balbezit. Kielich verovert de bal door een tackle van achteren. Kielich geeft een lange en hoge pass. Dąbski rent richting de bal. Dąbski schiet op doel. Jachymiak bokst de bal weg.

66e minuut.
Inworp. Sujit komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Koutouzos speelt de bal door. Sudrawski heeft problemen om de bal te vangen. Dąbski begaat een overtreding. Dąbski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kapzuk geeft de bal voor. Sujit kopt de bal weg. Dziamgot heeft problemen om de bal te vangen. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Quốc Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Khánh geeft een lange en hoge pass. Dąbski kopt de bal weg. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner haalt uit met een fantastische trap. Jachymiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanow 58%, FC Artas 42%.
Fablok Chrzanow - FC Artas 0:1