Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messa Lińska WRBL Cavaliers
[07] Kudowa Tactiek cuba
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
46.6 gemiddelde waardering 57.3
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
average Verdedigen formidable


1e minuut.
Bombardamento onderschept slim de pass. Alexandru is nu in balbezit. Alexandru met een sublieme pass. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz schiet op doel. Dracena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Agazzino is nu in balbezit. Agazzino geeft een lange en hoge pass. Buchla heeft problemen om de bal te vangen. Bombardamento onderschept slim de pass. Bombardamento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - WRBL Cavaliers 0:1

6e minuut.
Karasiewicz rent richting de bal. Buchla rent richting de bal. Karasiewicz onderschept slim de pass. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Dracena probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento schiet op doel. Dracena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Boboci geeft een lange en hoge pass. Weinstock rent richting de bal. Weinstock schiet op doel. Dracena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pêgo met de inworp. Debuchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Debuchy geeft een hoge lob. Nørgård springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Maurer kan de bal niet met de borst controleren. Alexandru is nu in balbezit. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Dracena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alexandru rent richting de bal. Alexandru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - WRBL Cavaliers 0:2

20e minuut.
Karasiewicz is nu in balbezit. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru rent richting de bal. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento schiet op doel. Dracena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Weinstock speelt de bal door. Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Karasiewicz schiet op doel. Dracena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - WRBL Cavaliers 0:3

26e minuut.
Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aribau is nu in balbezit. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento schiet op doel. Dracena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - WRBL Cavaliers 0:4

30e minuut.
Bombardamento heeft problemen om de bal te vangen. Alexandru is nu in balbezit. Alexandru speelt de bal door. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tomecki trapt de bal weg van het doel. Alexandru kopt de bal weg. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Weinstock is nu in balbezit. Weinstock geeft de bal voor. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap. Dracena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - WRBL Cavaliers 0:5

38e minuut.
Karasiewicz is nu in balbezit. Bombardamento rent richting de bal. Buchla onderschept slim de pass. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bombardamento stond buitenspel. Tămâie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 72%, WRBL Cavaliers 28%.
Messa Lińska - WRBL Cavaliers 0:5

48e minuut.
Allegria geeft de bal voor. Alexandru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maurer. Maurer krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Földi met een snelle inworp. Weinstock rent richting de bal. Weinstock passt de bal zonder na te denken. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Buitenspel voor Nørgård. Goede buitenspelval van de verdediging. Kalajdžić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bombardamento rent richting de bal. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - WRBL Cavaliers 0:6

66e minuut.
Maurer geeft de bal voor. Boboci probeert naar een medespeler te passen. Debuchy met een sublieme pass. Uliczka is nu in balbezit. Uliczka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Krentusz met een sublieme pass. Aribau bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru rent richting de bal. Alexandru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Tomecki kopt de bal weg. Alexandru is nu in balbezit. Buchla begaat een overtreding. Alexandru roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Alexandru kan niet meer verder spelen. Buchla met een sublieme pass. Olwert komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kos met een sublieme pass. Allegria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgård onderschept slim de pass. Nørgård haalt uit met een fantastische trap. Krentusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - WRBL Cavaliers 1:6

78e minuut.
Olwert rent richting de bal. Olwert probeert naar een medespeler te passen. Bombardamento is nu in balbezit. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - WRBL Cavaliers 1:7

80e minuut.
Bombardamento rent richting de bal. Buchla geeft een lange en hoge pass. Boboci rent richting de bal. Boboci haalt uit met een fantastische trap. Tămâie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - WRBL Cavaliers 1:8

82e minuut.
Pêgo is nu in balbezit. Földi verovert de bal door een tackle van achteren. Földi probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karasiewicz draait met de bal, schiet en ... Tămâie bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Agazzino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Buchla de bal onder controle te krijgen. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento schiet op doel. Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Boboci probeert naar een medespeler te passen. Olwert probeert de bal met de borst te controleren. Olwert met een sublieme pass. Bombardamento rent richting de bal. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tămâie probeert naar een medespeler te passen. Agazzino bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzino geeft een lange en hoge pass. Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Olwert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 58%, WRBL Cavaliers 42%.
Messa Lińska - WRBL Cavaliers 1:8