Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Clasico CF drim time
06.06.2024 Tactiek Lp3
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61.1 gemiddelde waardering 66.4
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Hanusiak speelt de bal door. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak passt de bal met de wreef. Kufa is nu in balbezit. Kufa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brueren met een sublieme pass. Gorzelak rent richting de bal. Gorzelak speelt de bal door. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Syarov met een sublieme pass. Türmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Türmer speelt de bal door. Daar is Kokars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokars haalt uit met een fantastische trap. Maślanka bokst de bal weg.

44e minuut.
Kormoranowski passt de bal zonder na te denken. Tejchert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejchert passt de bal zonder na te denken. Kufa rent richting de bal. Kufa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Clasico CF 43%, drim time 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Clasico CF - drim time 0:0

51e minuut.
Ioanin kan de bal niet met de borst controleren. Hagi is nu in balbezit. Hagi geeft de bal voor. Kufa probeert de bal met de borst te controleren. Kufa haalt uit met een fantastische trap. Nalbantis bokst de bal weg.

57e minuut.
Gorzelak passt de bal in één keer door. Kormoranowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tejchert de bal. Tejchert haalt uit met een fantastische trap. Nalbantis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Clasico CF - drim time 0:1

62e minuut.
Hanusiak speelt de bal door. Kufa is nu in balbezit. Kufa passt de bal in één keer door. Tejchert is nu in balbezit. Tejchert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gorzelak rent richting de bal. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmikiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gorzelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzelak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tejchert passt de bal zonder na te denken. Kufa is nu in balbezit. Zambrano is nu in balbezit. Kufa onderschept slim de pass. Kufa haalt uit met een fantastische trap. Nalbantis bokst de bal weg.

89e minuut.
Cumerlotti met de inworp. Johanning speelt de bal door. Türmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Türmer draait met de bal, schiet en ... Maślanka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Clasico CF 49%, drim time 51%.
El Clasico CF - drim time 0:1