Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mądre Szerszenie The Reds Chrzanów
Na V lige Tactiek 5-3-2
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 58.7
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Medina rent richting de bal. Grisanti is nu in balbezit. Modliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriaux verovert de bal door een tackle van achteren. Meriaux haalt uit met een fantastische trap. Czendej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Şükürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürlü passt de bal met de wreef. Colón bereikt de bal nog maar net als eerste. Colón geeft een hoge lob. Escalante krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mądre Szerszenie - The Reds Chrzanów 0:1

43e minuut.
Daar is Valentinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goliński geeft een lange en hoge pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mądre Szerszenie - The Reds Chrzanów 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mądre Szerszenie 49%, The Reds Chrzanów 51%.
KS Mądre Szerszenie - The Reds Chrzanów 0:2

46e minuut.
Móricz geeft de bal voor. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürlü geeft een hoge lob. Escalante maakt een snoekduik en kopt de bal. Youssef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mądre Szerszenie - The Reds Chrzanów 0:3

50e minuut.
Goliński probeert de bal aan de voet te houden. Olvet kopt de bal weg. Inworp. Tararache met de inworp. Wujaszczyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tararache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wujaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Goliński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goliński krijgt een gele kaart. Wujaszczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wujaszczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tararache geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Medina geeft een hoge lob. Inworp. Tararache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wujaszczyk is nu in balbezit. Wujaszczyk geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Colón rent richting de bal. Colón passt de bal in één keer door. Goliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante rent richting de bal. Escalante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Valentinov geeft een hoge lob. Grisanti kopt de bal weg. Zduński rent richting de bal. Meriaux verovert de bal door een tackle van achteren. Meriaux draait met de bal, schiet en ... Czendej bokst de bal weg. Klungelig pakt Olvet de bal. Meriaux rent richting de bal. Meriaux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mądre Szerszenie - The Reds Chrzanów 1:3

79e minuut.
Medina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Domenica met de inworp. Meriaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriaux haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mądre Szerszenie 48%, The Reds Chrzanów 52%.
KS Mądre Szerszenie - The Reds Chrzanów 1:3