Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:38
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Planeta MARS
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 40000
Marsjanki Real Bielany
nju Tactiek dob3
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 58
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.7 gemiddelde waardering 58.1
matig Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Trinitino is nu in balbezit. Trinitino geeft een lange en hoge pass. Daar is Sosin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:1

2e minuut.
Sosin met een sublieme pass. Daar is Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piedra geeft een lange en hoge pass. Marek is nu in balbezit. Marek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Lagerwaard met een sublieme pass. Piedra geeft de bal voor. Hirst rent richting de bal. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:2

5e minuut.
Lagerwaard passt de bal met de wreef. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra geeft een lange en hoge pass. Marek rent richting de bal. Marek draait met de bal, schiet en ... Docherty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Bondanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondanza geeft een hoge lob. Sosin kopt de bal weg. Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ... Docherty bokst de bal weg. Żuchowski heeft problemen om de bal te vangen. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:3

9e minuut.
Żuchowski heeft problemen om de bal te vangen. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin is nu in balbezit. Sosin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hirst is nu in balbezit. Hirst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:4

12e minuut.
Hirst passt de bal in één keer door. Nilă rent richting de bal. Sosin is nu in balbezit. Sosin schiet op doel. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:5

13e minuut.
Lagerwaard geeft een lange en hoge pass. Marek kopt de bal weg. Klungelig pakt Nilă de bal. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Trinitino probeert naar een medespeler te passen. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:6

20e minuut.
Trinitino rent richting de bal. Trinitino geeft een lange en hoge pass. Marek rent richting de bal. Sosin is nu in balbezit. Sosin haalt uit met een fantastische trap. Docherty bokst de bal weg.

23e minuut.
Colnaghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondanza geeft de bal voor. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:7

27e minuut.
Calzolaio rent richting de bal. Lagerwaard onderschept slim de pass. Lagerwaard passt de bal zonder na te denken. Marek rent richting de bal. Marek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hirst kan de bal niet met de borst controleren. Hirst passt de bal in één keer door. Marek is nu in balbezit. Marek haalt uit met een fantastische trap. Docherty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:8

31e minuut.
Trinitino is nu in balbezit. Trinitino geeft een hoge lob. Hirst rent richting de bal. Hirst geeft een hoge lob. Sosin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Arceusz met een sublieme pass. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin draait met de bal, schiet en ... Docherty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard passt de bal in één keer door. Daar is Rohdiana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rohdiana geeft een lange en hoge pass. Sosin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:9

35e minuut.
Lagerwaard geeft een lange en hoge pass. Marek kopt de bal weg. Sosin kan de bal niet met de borst controleren. Sosin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:10

37e minuut.
Sosin is nu in balbezit. Sosin probeert naar een medespeler te passen. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:11

41e minuut.
Lagerwaard probeert naar een medespeler te passen. Marek is nu in balbezit. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:12

43e minuut.
Rohdiana speelt de bal door. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marek probeert naar een medespeler te passen. Hirst is nu in balbezit. Hirst draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sosin de bal. Sosin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 80%, Real Bielany 20%.
Marsjanki - Real Bielany 0:13

47e minuut.
Calzolaio rent richting de bal. Marek onderschept slim de pass. Marek passt de bal in één keer door. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Docherty trapt de bal weg van het doel. Rohdiana kopt de bal weg. Hirst probeert de bal met de borst te controleren. Hirst haalt uit met een fantastische trap. Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:14

49e minuut.
Marek rent richting de bal. Marek passt de bal in één keer door. Rohdiana probeert naar een medespeler te passen. Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ... Docherty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Marek heeft problemen om de bal te vangen. Calzolaio met een sublieme pass. Boháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Rohdiana passt de bal in één keer door. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard geeft een hoge lob. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hirst speelt de bal door. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:15

54e minuut.
Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst passt de bal in één keer door. Marek is nu in balbezit. Marek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Żuchowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rohdiana neemt de hoekschop. Hirst rent richting de bal. Hirst geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rohdiana kopt de bal weg. Daar is Hirst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirst geeft de bal voor. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:16

57e minuut.
Klungelig pakt Piedra de bal. Piedra geeft een lange en hoge pass. Hirst kopt de bal weg. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:17

62e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana onderschept slim de pass. Rohdiana speelt de bal door. Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:18

63e minuut.
Trinitino geeft een lange en hoge pass. Arceusz rent richting de bal. Lagerwaard onderschept slim de pass. Lagerwaard geeft een hoge lob. Marek krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

64e minuut.
Nilă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rohdiana met de inworp. Lagerwaard geeft een lange en hoge pass. Marek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:19

66e minuut.
Calzolaio rent richting de bal. Marek onderschept slim de pass. Marek passt de bal in één keer door. Sosin is nu in balbezit. Sosin draait met de bal, schiet en ... Docherty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hirst rent richting de bal. Hirst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:20

67e minuut.
Sosin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Calzolaio de bal. Lagerwaard geeft de bal voor. Klungelig pakt Hirst de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:21

68e minuut.
Marek speelt de bal door. Trinitino bereikt de bal nog maar net als eerste. Trinitino geeft een lange en hoge pass. Sosin rent richting de bal. Sosin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marek rent richting de bal. Zwijacz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:22

71e minuut.
Daar is Zátrok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marek is nu in balbezit. Sosin is nu in balbezit. Sosin draait met de bal, schiet en ... Docherty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:23

73e minuut.
Bondanza geeft een hoge lob. Hirst kopt de bal weg. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ... Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:24

76e minuut.
Arceusz kopt de bal weg. Bondanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondanza geeft de bal voor. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:25

77e minuut.
Berendoncks kopt de bal weg. Rohdiana probeert naar een medespeler te passen. Sosin rent richting de bal. Sosin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:26

79e minuut.
Inworp. Piedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard geeft een lange en hoge pass. Marek krijgt zijn hoofd ertegen. Docherty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sosin is nu in balbezit. Sosin schiet op doel. Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:27

80e minuut.
Daar is Boháč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosin is nu in balbezit. Zwijacz rent richting de bal. Sosin verovert de bal door een tackle van achteren. Sosin draait met de bal, schiet en ... Docherty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hirst rent richting de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:28

84e minuut.
Colnaghi met een snelle inworp. Bondanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina begaat een overtreding. Urbina krijgt een gele kaart. Bondanza raakt geblesseerd tijdens het duel. Bondanza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Hirst de bal. Hirst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:29

87e minuut.
Sosin kopt de bal weg. Daar is Żuchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst schiet op doel. Docherty werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Marek rent richting de bal. Marek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:30

90e minuut.
Rohdiana passt de bal in één keer door. Lagerwaard met een sublieme pass. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ... Docherty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marsjanki - Real Bielany 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marsjanki 89%, Real Bielany 11%.
Marsjanki - Real Bielany 0:31