Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ŻYRARDOWIANKA Arsenal Ryki
666 Tactiek boboski2Lazik
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Tragarz rent richting de bal. Cabanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tragarz begaat een overtreding. Cabanzo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cabanzo kan niet meer verder spelen. Philippon komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Chomik passt de bal zonder na te denken. Philippon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geppert rent richting de bal. Geppert haalt uit met een fantastische trap. Bogdán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - Arsenal Ryki 0:1

15e minuut.
Lent is nu in balbezit. Bieniusiewicz onderschept slim de pass. Tragarz geeft een lange en hoge pass. Żuralski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogdán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - Arsenal Ryki 0:2

18e minuut.
Skrętkowicz speelt de bal door. Przybułek probeert naar een medespeler te passen. Antonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuralski draait met de bal, schiet en ... Bogdán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Biondo met een sublieme pass. Varlet is nu in balbezit. Varlet passt de bal met de wreef. Biondo geeft een lange en hoge pass. Dinkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Andino trapt de bal weg van het doel. Philippon geeft de bal voor. Skrętkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - Arsenal Ryki 1:2

30e minuut.
Klungelig pakt Tragarz de bal. Tragarz passt de bal met de wreef. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek geeft de bal voor. Geppert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Antonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert onderschept slim de pass. Geppert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lent passt de bal in één keer door. Skrętkowicz rent richting de bal. Dinkov onderschept slim de pass. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. Andino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ŻYRARDOWIANKA - Arsenal Ryki 2:2

39e minuut.
Żuralski passt de bal met de wreef. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek passt de bal in één keer door. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert schiet op doel. Bogdán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Lent speelt de bal door. Philippon bereikt de bal nog maar net als eerste. Philippon probeert naar een medespeler te passen. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ŻYRARDOWIANKA 47%, Arsenal Ryki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS ŻYRARDOWIANKA - Arsenal Ryki 2:2

48e minuut.
Żuralski rent richting de bal. Żuralski passt de bal in één keer door. Geppert rent richting de bal. Geppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - Arsenal Ryki 2:3

61e minuut.
Philippon rent richting de bal. Philippon passt de bal met de wreef. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. Andino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ŻYRARDOWIANKA - Arsenal Ryki 3:3

64e minuut.
Bordeanu probeert naar een medespeler te passen. Varlet is nu in balbezit. Varlet geeft de bal voor. Dinkov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - Arsenal Ryki 4:3

74e minuut.
Przybułek speelt de bal door. Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski draait met de bal, schiet en ... Bordeanu probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ŻYRARDOWIANKA - Arsenal Ryki 4:4

79e minuut.
Niziałek onderschept slim de pass. Niziałek geeft de bal voor. Przybułek met een sublieme pass. Żuralski is nu in balbezit. Żuralski schiet op doel. Bogdán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Klungelig pakt Skrętkowicz de bal. Niosi is nu in balbezit. Niosi passt de bal in één keer door. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ŻYRARDOWIANKA - Arsenal Ryki 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ŻYRARDOWIANKA 37%, Arsenal Ryki 63%.
KS ŻYRARDOWIANKA - Arsenal Ryki 5:4