Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Adidas Hellboys
FCB-6 Tactiek 4-1-2-3
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
53.8 gemiddelde waardering 36.8
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Nørregård passt de bal met de wreef. Pien is nu in balbezit. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Kmiecik krijgt zijn hoofd ertegen. Ştrudel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Pien speelt de bal door. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu geeft de bal voor. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cubria maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kwella controleert de bal met de borst. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - Hellboys 1:0

14e minuut.
Inworp. Nørregård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Górnicz is nu in balbezit. Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nørregård onderschept slim de pass. Nørregård geeft een lange en hoge pass. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - Hellboys 2:0

24e minuut.
Desiante rent richting de bal. Mirtsekis onderschept slim de pass. Mirtsekis passt de bal in één keer door. Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tocantins geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nørregård met de inworp. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mirtsekis probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Piwownik rent richting de bal. Piwownik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Ştrudel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ştrudel trapt de bal weg van het doel. Mirtsekis kopt de bal weg. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik schiet op doel. Ştrudel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - Hellboys 3:0

35e minuut.
Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tocantins de bal onder controle te krijgen. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu passt de bal in één keer door. Gilardone rent richting de bal. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Adidas 29%, Hellboys 71%.
Fc.Adidas - Hellboys 3:0

47e minuut.
Tocantins geeft de bal voor. Stern probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kwella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Ştrudel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beldeanu neemt de hoekschop. Kmiecik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - Hellboys 4:0

53e minuut.
Nørregård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik geeft een lange en hoge pass. Kmiecik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tocantins de bal. Piwownik rent richting de bal. Piwownik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - Hellboys 5:0

62e minuut.
Kmiecik kopt de bal weg. Beldeanu is nu in balbezit. Kościński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kościński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Gilardone geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beldeanu met een snelle inworp. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cubria speelt de bal door. Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu passt de bal met de wreef. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel. Ştrudel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Sas geeft een lange en hoge pass. Beldeanu kopt de bal weg. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - Hellboys 6:0

78e minuut.
Mirtsekis met een sublieme pass. Nørregård rent richting de bal. Nørregård geeft een hoge lob. Piwownik probeert de bal met de borst te controleren. Piwownik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Nørregård kopt de bal weg. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sas kopt de bal weg. Mirtsekis heeft problemen om de bal te vangen. Mirtsekis speelt de bal door. Nørregård rent richting de bal. Nørregård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Piwownik passt de bal zonder na te denken. Daar is Nørregård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sas rent richting de bal. Nørregård rent richting de bal. Nørregård geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Adidas - Hellboys 7:0

87e minuut.
Nørregård met een snelle inworp. Mirtsekis met een sublieme pass. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu met een sublieme pass. Mirtsekis geeft een hoge lob. Ştrudel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Adidas 15%, Hellboys 85%.
Fc.Adidas - Hellboys 7:0