Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Siwy Norwida 1992 UFO BOYS Łowicz
541 Tactiek fire
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 58.8
good Schieten formidable
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Daar is Piwoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çobanzadə is nu in balbezit. Pałubicki onderschept slim de pass. Cotea verovert de bal door een tackle van achteren. Cotea draait met de bal, schiet en ... Iturbide bokst de bal weg. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ... Iturbide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Berbecel geeft de bal voor. Morscheit rent richting de bal. Met opzet legt Ballantine zijn tegenspeler op de grond. Ballantine krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotea passt de bal met de wreef. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə schiet op doel. Na een snelle pass probeert Montero de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dočekal rent richting de bal. Dočekal speelt de bal door. Lehtmets is nu in balbezit. Lehtmets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - UFO BOYS Łowicz 1:0

16e minuut.
Saario is nu in balbezit. Saario geeft een hoge lob. Cotea is nu in balbezit. Cotea haalt uit met een fantastische trap. Iturbide werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Siwy Norwida 1992 - UFO BOYS Łowicz 1:1

31e minuut.
Vianna rent richting de bal. Piwoński begaat een overtreding. Vianna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bartczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Piwoński onderschept slim de pass. Piwoński geeft de bal voor. Kane is nu in balbezit. Lehtmets verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtmets haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vianna probeert naar een medespeler te passen. Piwoński onderschept slim de pass. Çobanzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə draait met de bal, schiet en ... Iturbide probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - UFO BOYS Łowicz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siwy Norwida 1992 39%, UFO BOYS Łowicz 61%.
ZKS Siwy Norwida 1992 - UFO BOYS Łowicz 1:2

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lepoint komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Doeltrap. Wangsøe met een harde bal richting middenveld. Cotea kopt de bal weg. Çobanzadə is nu in balbezit. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ballantine bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morscheit. Ballantine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lepoint kan de bal niet met de borst controleren. Berbecel rent richting de bal. Lepoint verovert de bal door een tackle van achteren. Lepoint schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Siwy Norwida 1992 - UFO BOYS Łowicz 2:2

66e minuut.
Saario is nu in balbezit. Çobanzadə rent richting de bal. Ballantine rent richting de bal. Çobanzadə onderschept slim de pass. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pucek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pucek met een sublieme pass. Cisternas is nu in balbezit. Cisternas geeft een lange en hoge pass. Lepoint springt en kopt de bal. Wangsøe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Siwy Norwida 1992 - UFO BOYS Łowicz 3:2

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartczuk met de inworp. Vianna met een sublieme pass. Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotea schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepoint verovert de bal door een tackle van achteren. Ponteiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ponteiro krijgt een gele kaart. Lepoint is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piwoński wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Montero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Siwy Norwida 1992 38%, UFO BOYS Łowicz 62%.
ZKS Siwy Norwida 1992 - UFO BOYS Łowicz 3:2