Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Stoczniowiec Centrum Nowa-Huta
max1 Tactiek lol 5def
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 44.5
formidable Schieten average
excellent Passen adequate
very good Verdedigen formidable


9e minuut.
Covei probeert naar een medespeler te passen. Ciotoroi is nu in balbezit. Ciotoroi met een sublieme pass. Prencipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Prencipe geeft een lange en hoge pass. Kopistecki bokst de bal weg.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palácio onderschept slim de pass. Aslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Romanowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciotoroi met de inworp. Prencipe is nu in balbezit. Prencipe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Covei heeft problemen om de bal te vangen. Benesperi onderschept slim de pass. Benesperi met een sublieme pass. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Lunardi met een snelle inworp. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak geeft een lange en hoge pass. Pereszlucha onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Prencipe passt de bal in één keer door. Wojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojna passt de bal in één keer door. Aslan is nu in balbezit. Aslan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Palácio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palácio onderschept slim de pass. Wojna heeft problemen om de bal te vangen. Wojna geeft een hoge lob. Hammer maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopistecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslan schiet op doel. Kopistecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Stoczniowiec - Centrum Nowa-Huta 1:0

35e minuut.
Šaponja is nu in balbezit. Aslan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wojna neemt de hoekschop. Hammer maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopistecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Evstropov speelt de bal door. Romanowski is nu in balbezit. Hammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammer schiet op doel. Kopistecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Stoczniowiec 33%, Centrum Nowa-Huta 67%.
Ks Stoczniowiec - Centrum Nowa-Huta 1:0

46e minuut.
Grudziński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Aslan passt de bal zonder na te denken. Tosco verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Covei met een snelle inworp. Prencipe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tosco speelt de bal door. Benesperi speelt de bal door. Airinei is nu in balbezit. Airinei draait met de bal, schiet en ... Grudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Stoczniowiec - Centrum Nowa-Huta 1:1

72e minuut.
Aslan geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciotoroi de bal. Tosco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciotoroi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hammer neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Pereszlucha is nu in balbezit. Pereszlucha met een sublieme pass. Wojna heeft problemen om de bal te vangen. Wojna geeft een lange en hoge pass. Hammer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Palácio verovert de bal door een tackle van achteren. Palácio geeft de bal voor. Ciotoroi kopt de bal weg. Hammer rent richting de bal. Hammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Stoczniowiec - Centrum Nowa-Huta 2:1

85e minuut.
Covei probeert naar een medespeler te passen. Prencipe met een sublieme pass. Aslan rent richting de bal. Aslan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Stoczniowiec 30%, Centrum Nowa-Huta 70%.
Ks Stoczniowiec - Centrum Nowa-Huta 2:1