Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Fafiki Tranzyt
Ordo_2 Tactiek CHMOJ
45% Balbezit 55%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38.4 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten incredible
good Passen excellent
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Burczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyk passt de bal met de wreef. Lopes Alcântara met een sublieme pass. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Tranzyt 0:1

3e minuut.
Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaveda begaat een overtreding. Bertea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lopes Alcântara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klarin springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Rybkowski geeft een hoge lob. Inworp. Lopes Alcântara met de inworp. Dabić geeft een lange en hoge pass. Klarin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Barazzutti kopt de bal weg. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos geeft de bal voor. Bertea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Tranzyt 0:2

7e minuut.
Lopes Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Lopes Alcântara passt de bal met de wreef. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić geeft een hoge lob. Klarin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Barazzutti passt de bal in één keer door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos passt de bal in één keer door. Klarin is nu in balbezit. Klarin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Tranzyt 0:3

14e minuut.
Filozof probeert de bal met de borst te controleren. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof begaat een overtreding. Filozof krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lopes Alcântara rent richting de bal. Lopes Alcântara passt de bal in één keer door. Barazzutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazzutti geeft de bal voor. Klarin maakt een snoekduik en kopt de bal. Fierens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Dabić de bal. Sobota rent richting de bal. Dabić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabić geeft de bal voor. Klarin maakt een snoekduik en kopt de bal. Fierens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Sobota rent richting de bal. Dabić onderschept slim de pass. Dabić geeft een lange en hoge pass. Klarin heeft problemen om de bal te vangen. Klarin draait met de bal, schiet en ... Fierens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dryl speelt de bal door. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea draait met de bal, schiet en ... Fierens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Tranzyt 0:4

32e minuut.
Gralewski heeft problemen om de bal te vangen. Lopes Alcântara speelt de bal door. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić geeft een lange en hoge pass. Klarin springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Tranzyt 0:5

39e minuut.
Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos passt de bal met de wreef. Bertea rent richting de bal. Klarin rent richting de bal. Klarin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea haalt uit met een fantastische trap. Fierens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sobota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lopes Alcântara probeert naar een medespeler te passen. Miklos met een sublieme pass. Klungelig pakt Klarin de bal. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Tranzyt 0:6

45e minuut.
Kaveda passt de bal zonder na te denken. Marcelino heeft problemen om de bal te vangen. Barazzutti probeert naar een medespeler te passen. Bertea rent richting de bal. Bertea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fafiki 88%, Tranzyt 12%.
FK Fafiki - Tranzyt 0:6

46e minuut.
Burczyk geeft een hoge lob. Dabić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rybkowski de bal onder controle te krijgen. Dabić geeft een hoge lob. Klarin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Tranzyt 0:7

50e minuut.
Marcelino is nu in balbezit. Lopes Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Lopes Alcântara probeert naar een medespeler te passen. Bertea is nu in balbezit. Bertea schiet op doel. Fierens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Lopes Alcântara probeert naar een medespeler te passen. Bertea rent richting de bal. Bertea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Tranzyt 0:8

52e minuut.
Powiecko speelt de bal door. Marcelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea is nu in balbezit. Bertea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Dabić haalt uit met een fantastische trap. Klarin is nu in balbezit. Miklos rent richting de bal. Miklos draait met de bal, schiet en ... Fierens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fierens met een harde bal richting middenveld. Lopes Alcântara probeert de bal met de borst te controleren. Lopes Alcântara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dabić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miklos de bal. Miklos probeert naar een medespeler te passen. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Fierens bokst de bal weg. Bertea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burcă rent richting de bal. Burcă geeft een lange en hoge pass. Rybkowski kopt de bal weg. Klarin is nu in balbezit. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Fierens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Tranzyt 0:9

69e minuut.
Burczyk geeft een lange en hoge pass. Dabić kopt de bal weg. Klarin rent richting de bal. Klarin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Fafiki - Tranzyt 0:10

71e minuut.
Dabić probeert de bal aan de voet te houden. Sobota is nu in balbezit. Dabić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabić geeft een lange en hoge pass. Klarin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Cros verovert de bal door een tackle van achteren. Cros geeft een hoge lob. Dabić kopt de bal weg. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin haalt uit met een fantastische trap. Fierens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Dabić rent richting de bal. Dryl bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dabić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klarin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fafiki 82%, Tranzyt 18%.
FK Fafiki - Tranzyt 0:10