Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
**Barcelona** Rzezimieszki
Barca Tactiek zdolny 10!!
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
50.5 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žunić met de inworp. Dolenc is nu in balbezit. Dolenc probeert naar een medespeler te passen. Žunić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Śmietana geeft de bal voor. Kirovski rent richting de bal. Kirovski geeft een hoge lob. Nieznajomy rent richting de bal. Nieznajomy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
**Barcelona** - Rzezimieszki 0:1

32e minuut.
Kopciuszko geeft de bal voor. Inworp. Ingorov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fedorchea is nu in balbezit. Fedorchea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **Barcelona** 59%, Rzezimieszki 41%.
**Barcelona** - Rzezimieszki 0:1

79e minuut.
Rząsa geeft een lange en hoge pass. Daar is Nieznajomy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saez is nu in balbezit. Suchocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchocki haalt uit met een fantastische trap. Izaguirre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Dolenc is nu in balbezit. Dolenc geeft de bal voor. Fedorchea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchea haalt uit met een fantastische trap. Antosiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **Barcelona** 66%, Rzezimieszki 34%.
**Barcelona** - Rzezimieszki 0:1