Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABG Team Tigers FC
soy Tactiek czarna kura
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 49.4
very good Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Gochev passt de bal zonder na te denken. Stanisławek rent richting de bal. Stanisławek passt de bal in één keer door. Korodowski is nu in balbezit. Korodowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kærgaard speelt de bal door. Ben rent richting de bal. Ben probeert naar een medespeler te passen. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Petrók probeert naar een medespeler te passen. Vigerust rent richting de bal. Salem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salem krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Plachý onderschept slim de pass. Andrzejak is nu in balbezit. Andrzejak met een sublieme pass. Korodowski rent richting de bal. Korodowski schiet op doel. Felsztyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Świstak kopt de bal weg. Andrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wierzba passt de bal in één keer door. Świstak heeft problemen om de bal te vangen. Korodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korodowski schiet op doel. Felsztyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - Tigers FC 0:1

25e minuut.
Stanisławek kopt de bal weg. Klungelig pakt Wierzba de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korodowski. Korodowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Plachý onderschept slim de pass. Ljuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Plachý begaat een overtreding. Ljuković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ljuković neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ljuković rent richting de bal. Ciobanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobanu passt de bal met de wreef. Korodowski rent richting de bal. Korodowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Ciobanu probeert naar een medespeler te passen. Korodowski is nu in balbezit. Andrzejak rent richting de bal. Andrzejak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Korodowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Salem is nu in balbezit. Salem passt de bal zonder na te denken. Ljuković speelt de bal door. Tarrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrío haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 56%, Tigers FC 44%.
ABG Team - Tigers FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 43%, Tigers FC 57%.
ABG Team - Tigers FC 0:1