Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gdynia PopTeam
atak2+1 Tactiek 451
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 63.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Gagliardi is nu in balbezit. Gagliardi passt de bal zonder na te denken. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. Soldek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - PopTeam 0:1

12e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Akifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ortiz geeft de bal voor. Mihali is nu in balbezit. Mihali schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - PopTeam 0:2

14e minuut.
Goethe geeft de bal voor. Inworp. Gagliardi met een snelle inworp. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soldek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński passt de bal in één keer door. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali schiet op doel. Soldek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - PopTeam 0:3

26e minuut.
Şahmalıyev rent richting de bal. Şahmalıyev passt de bal met de wreef. Goethe heeft problemen om de bal te vangen. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Vidaković verovert de bal door een tackle van achteren. Nikologiannis rent richting de bal. Sal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sal krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Nikologiannis is nu in balbezit. Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković geeft een lange en hoge pass. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński schiet op doel. Soldek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sinibaldi met een harde bal richting middenveld. Ismaili kopt de bal weg. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sinibaldi trapt de bal weg. Ismaili speelt de bal door. Akifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - PopTeam 1:3

45e minuut.
Şahmalıyev met een sublieme pass. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis passt de bal zonder na te denken. Hotakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hotakainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cetner komt het veld opgelopen. Matassoni komt het veld opgelopen. Vrbić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 52%, PopTeam 48%.
FC Gdynia - PopTeam 1:3

54e minuut.
Waldemer met een sublieme pass. Şahmalıyev rent richting de bal. Pallares rent richting de bal. Gagliardi rent richting de bal. Gagliardi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Yuli met een sublieme pass. Matassoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikologiannis krijgt een gele kaart. Vrbić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tapış komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pallares geeft een lange en hoge pass. Sal kopt de bal weg. Mihali rent richting de bal. Mihali draait met de bal, schiet en ... Soldek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - PopTeam 1:4

80e minuut.
Waldemer passt de bal zonder na te denken. Yuli probeert naar een medespeler te passen. Akifoğlu speelt de bal door. Hotakainen is nu in balbezit. Hotakainen draait met de bal, schiet en ... Sinibaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mihali passt de bal zonder na te denken. Cetner rent richting de bal. Waldemer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cetner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cetner kan niet meer verder spelen. Rae komt het veld opgelopen. Mihali neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

86e minuut.
Waldemer speelt de bal door. Hotakainen rent richting de bal. Salomon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hotakainen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yuli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sinibaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 54%, PopTeam 46%.
FC Gdynia - PopTeam 1:4