Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS LECH- POZNAŃ SAN ESCOBAR
jebać pis 2 Tactiek test sezon70wing
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.5 gemiddelde waardering 67.5
good Schieten incredible
adequate Passen outstanding
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Lubbers probeert naar een medespeler te passen. Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraga passt de bal in één keer door. Wieża is nu in balbezit. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Balcer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Lubbers probeert naar een medespeler te passen. Saraga rent richting de bal. Saraga speelt de bal door. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lubbers probeert de bal met de borst te controleren. Varul is nu in balbezit. Lubbers begaat een overtreding. Lubbers krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lubbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubbers probeert naar een medespeler te passen. Saraga heeft problemen om de bal te vangen. Saraga geeft de bal voor. Majdak is nu in balbezit. Paal! Majdak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:1

12e minuut.
De Brito Afonso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rodríguez Córdoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lubbers is nu in balbezit. Lubbers geeft de bal voor. Balcer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majdak rent richting de bal. Majdak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:2

14e minuut.
Çanakkale passt de bal met de wreef. Saraga is nu in balbezit. Saraga geeft een hoge lob. Majdak krijgt zijn hoofd ertegen. Balcer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:3

17e minuut.
Çanakkale geeft de bal voor. Varul kopt de bal weg. Saraga rent richting de bal. Saraga geeft een hoge lob. Majdak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rodríguez Córdoba speelt de bal door. Majdak is nu in balbezit. Klungelig pakt Majdak de bal. Majdak schiet op doel. Balcer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:4

24e minuut.
G`apronov onderschept slim de pass. G`apronov met een sublieme pass. Wieża probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez Córdoba geeft een lange en hoge pass. Wieża maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tărăşilă met een sublieme pass. Saraga heeft problemen om de bal te vangen. Saraga passt de bal met de wreef. Wieża is nu in balbezit. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Balcer bokst de bal weg.

33e minuut.
Lubbers rent richting de bal. Lubbers speelt de bal door. Saraga heeft problemen om de bal te vangen. Saraga geeft de bal voor. Majdak maakt een snoekduik en kopt de bal. Balcer bokst de bal weg.

34e minuut.
Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Rodríguez Córdoba geeft de bal voor. Wieża rent richting de bal. Wieża schiet op doel. Balcer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:5

36e minuut.
Lubbers speelt de bal door. Saraga is nu in balbezit. Saraga geeft een lange en hoge pass. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:6

38e minuut.
Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraga passt de bal zonder na te denken. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:7

43e minuut.
Zieliński is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saraga neemt de hoekschop. Majdak springt en kopt de bal. Balcer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 70%, SAN ESCOBAR 30%.
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:8

48e minuut.
Lubbers passt de bal zonder na te denken. Saraga rent richting de bal. Saraga speelt de bal door. Wieża is nu in balbezit. Wieża draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:9

50e minuut.
Saraga is nu in balbezit. Saraga passt de bal in één keer door. Daar is Wieża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieża draait met de bal, schiet en ... Balcer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale geeft een hoge lob. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Balcer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:10

57e minuut.
Lubbers speelt de bal door. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieliński begaat een overtreding. Zieliński krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Varul geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rodríguez Córdoba de bal. Rodríguez Córdoba passt de bal in één keer door. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lubbers passt de bal zonder na te denken. Saraga is nu in balbezit. Saraga speelt de bal door. Wieża is nu in balbezit. Wieża draait met de bal, schiet en ... Balcer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saraga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majdak springt en kopt de bal. Balcer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:11

67e minuut.
Saraga rent richting de bal. Saraga met een sublieme pass. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ... Balcer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 0:12

74e minuut.
Rodríguez Córdoba passt de bal in één keer door. Saraga rent richting de bal. Saraga passt de bal met de wreef. Wieża rent richting de bal. Wieża haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Lubbers met een sublieme pass. Saraga rent richting de bal. Saraga passt de bal met de wreef. Wieża is nu in balbezit. Wieża haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wieża stond buitenspel. Zieliński neemt vlug de vrije trap. Haraldseid heeft problemen om de bal te vangen. Bolanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 1:12

85e minuut.
Rodríguez Córdoba passt de bal zonder na te denken. Daar is Saraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraga speelt de bal door. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Balcer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 68%, SAN ESCOBAR 32%.
KKS LECH- POZNAŃ - SAN ESCOBAR 1:12