Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLaFLU DC NoViAkI DeBeŚcIaKi
bg Tactiek :-P
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 58
solid Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Kıpırdak rent richting de bal. Kıpırdak passt de bal in één keer door. Kędzior is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bronner zal de hoekschop nemen. Claassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Tamames passt de bal met de wreef. Bronner is nu in balbezit. Tamames begaat een overtreding. Tamames krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rembisz is nu in balbezit. Kitek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rembisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parandyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ibisz kopt de bal weg. Tom probeert de bal aan de voet te houden. Tom haalt uit met een fantastische trap. Escalona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - NoViAkI DeBeŚcIaKi 0:1

14e minuut.
Gocuł speelt de bal door. Əmirquliyev rent richting de bal. Əmirquliyev passt de bal met de wreef. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Răscanu is nu in balbezit. Răscanu passt de bal in één keer door. Kitek rent richting de bal. Kitek schiet op doel. Claassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FLaFLU DC - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:1

26e minuut.
Szatan speelt de bal door. Tom bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ibisz de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Escalona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Moschetti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kędzior met een snelle inworp. Tom rent richting de bal. Tom draait met de bal, schiet en ... Escalona bokst de bal weg.

44e minuut.
Gocuł passt de bal met de wreef. Szatan met een sublieme pass. Moschetti verovert de bal door een tackle van achteren. Tom rent richting de bal. Tom schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 55%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FLaFLU DC - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:1

63e minuut.
Rembisz is nu in balbezit. Bazan onderschept slim de pass. Bazan passt de bal met de wreef. Kitek rent richting de bal. Kitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLaFLU DC - NoViAkI DeBeŚcIaKi 2:1

72e minuut.
Reckling bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckling met een sublieme pass. Szatan rent richting de bal. Tom rent richting de bal. Tom haalt uit met een fantastische trap. Escalona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Tom rent richting de bal. Fattore is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tom. Tom krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Namysłowski met een sublieme pass. Ibisz probeert naar een medespeler te passen. Nikolinakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tom onderschept slim de pass. Tom schiet op doel. Escalona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLaFLU DC 61%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 39%.
FLaFLU DC - NoViAkI DeBeŚcIaKi 2:1