Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turbo Żółwie GODŁO RP
AAA Tactiek PP bok
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten excellent
good Passen average
solid Verdedigen good


2e minuut.
Suprani kopt de bal weg. Silde bereikt de bal nog maar net als eerste. Silde passt de bal in één keer door. Storry is nu in balbezit. Storry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Żółwie - GODŁO RP 1:0

4e minuut.
Olmo probeert naar een medespeler te passen. Ghiugan is nu in balbezit. Dwulicy verovert de bal door een tackle van achteren. Dwulicy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Järlak trapt de bal weg van het doel. Moromete is nu in balbezit. Moromete geeft een lange en hoge pass. Eminović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Magalski speelt de bal door. Storry rent richting de bal. Danitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Storry onderschept slim de pass. Storry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dwulicy is nu in balbezit. Eminović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy rent richting de bal. Dwulicy haalt uit met een fantastische trap. Järlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turbo Żółwie - GODŁO RP 1:1

16e minuut.
Ohak rent richting de bal. Ohak geeft de bal voor. Daar is Danitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storry bereikt de bal nog maar net als eerste. Storry schiet op doel. Businger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Suprani geeft een lange en hoge pass. Terekowski is nu in balbezit. Storry onderschept slim de pass. Storry kan de bal niet met de borst controleren. Storry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Suprani speelt de bal door. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo speelt de bal door. Silde bereikt de bal nog maar net als eerste. Silde geeft de bal voor. Businger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Dupas passt de bal met de wreef. Nəcəfoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nəcəfoğlu geeft een lange en hoge pass. Isaza heeft problemen om de bal te vangen. Eminović onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eminović is nu in balbezit. Eminović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Żółwie - GODŁO RP 1:2

31e minuut.
Eminović rent richting de bal. Dwulicy is nu in balbezit. Eminović is nu in balbezit. Eminović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Żółwie - GODŁO RP 1:3

35e minuut.
Moromete met een sublieme pass. Nəcəfoğlu met een sublieme pass. Ghiugan rent richting de bal. Dwulicy verovert de bal door een tackle van achteren. Dwulicy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dupas geeft een hoge lob. Eminović kopt de bal weg. Klungelig pakt Dombai de bal. Dwulicy is nu in balbezit. Dwulicy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Magalski speelt de bal door. Silde met een sublieme pass. Terekowski is nu in balbezit. Storry verovert de bal door een tackle van achteren. Storry schiet op doel. Businger bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbo Żółwie 38%, GODŁO RP 62%.
Turbo Żółwie - GODŁO RP 1:3

55e minuut.
Silde bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupas verovert de bal door een tackle van achteren. Dupas passt de bal met de wreef. Dwulicy rent richting de bal. Dwulicy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Storry bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Storry. Storry krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Magalski heeft problemen om de bal te vangen. Eminović is nu in balbezit. Magalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eminović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Eminović kan niet meer verder spelen. Jožin komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nəcəfoğlu kopt de bal weg. Moromete rent richting de bal. Moromete geeft de bal voor. Jožin rent richting de bal. Jožin haalt uit met een fantastische trap. Järlak bokst de bal weg.

85e minuut.
Świątczak passt de bal in één keer door. Danitz is nu in balbezit. Storry verovert de bal door een tackle van achteren. Storry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turbo Żółwie - GODŁO RP 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turbo Żółwie 32%, GODŁO RP 68%.
Turbo Żółwie - GODŁO RP 2:3