Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Cyc Gdów KS Zagożdżonka
Magic III liga Tactiek nowa 1
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
33.7 gemiddelde waardering 52.8
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Jasinowski geeft een hoge lob. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel passt de bal zonder na te denken. Andrade is nu in balbezit. Andrade draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Khmel` de bal. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Poloczek probeert naar een medespeler te passen. Smutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smutek met een sublieme pass. Ciepierski rent richting de bal. Ciepierski draait met de bal, schiet en ... Karadağ bokst de bal weg.

8e minuut.
Pawliszyn geeft de bal voor. Khmel` kopt de bal weg. Regulewicz is nu in balbezit. Regulewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kruziński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pawliszyn speelt de bal door. Regulewicz rent richting de bal. Regulewicz passt de bal zonder na te denken. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ... Kuder bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - KS Zagożdżonka 0:1

27e minuut.
Wawrzyczek verovert de bal door een tackle van achteren. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn probeert naar een medespeler te passen. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... Kuder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pawliszyn met een sublieme pass. Wawrzyczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyczek passt de bal zonder na te denken. Regulewicz rent richting de bal. Regulewicz haalt uit met een fantastische trap. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kuder trapt de bal weg. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn passt de bal in één keer door. Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulewicz geeft een hoge lob. Kuder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulewicz schiet op doel. Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - KS Zagożdżonka 0:2

40e minuut.
Syska geeft de bal voor. Klungelig pakt Bichsel de bal. Bichsel speelt de bal door. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kruziński verovert de bal door een tackle van achteren. Pawliszyn onderschept slim de pass. Pawliszyn passt de bal in één keer door. Regulewicz rent richting de bal. Regulewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Cyc Gdów 69%, KS Zagożdżonka 31%.
Magic Cyc Gdów - KS Zagożdżonka 0:2

49e minuut.
Kruziński rent richting de bal. Kruziński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pawliszyn met een snelle inworp. Wawrzyczek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade passt de bal in één keer door. Syska is nu in balbezit. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Kuder bokst de bal weg.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Grachev de bal onder controle te krijgen. Pawliszyn rent richting de bal. Pawliszyn met een sublieme pass. Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Khmel` neemt vlug de vrije trap. Pawliszyn is nu in balbezit. Pawliszyn geeft de bal voor. Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawliszyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wawrzyczek geeft een hoge lob. Andrade krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pawliszyn geeft de bal voor. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade speelt de bal door. Regulewicz rent richting de bal. Regulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wawrzyczek geeft een lange en hoge pass. Andrade rent richting de bal. Syska begaat een overtreding. Andrade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andrade wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Regulewicz rent richting de bal. Regulewicz schiet op doel. Kuder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Cyc Gdów - KS Zagożdżonka 0:3

81e minuut.
Kuffer passt de bal in één keer door. Syska bereikt de bal nog maar net als eerste. Syska geeft een lange en hoge pass. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. Kuder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Syska rent richting de bal. Syska geeft de bal voor. Bichsel controleert de bal met de borst. Bichsel geeft een hoge lob. Regulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Pawliszyn met een snelle inworp. Wawrzyczek is nu in balbezit. Wawrzyczek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pawliszyn de bal. Pawliszyn schiet op doel. Kuder bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Cyc Gdów 65%, KS Zagożdżonka 35%.
Magic Cyc Gdów - KS Zagożdżonka 0:3