Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gosiunia klawy_team
pi3 Tactiek antynormal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
53.2 gemiddelde waardering 65
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ada probeert naar een medespeler te passen. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda geeft de bal voor. Flaminio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gosiunia - klawy_team 0:1

8e minuut.
Valejo is nu in balbezit. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda geeft een lange en hoge pass. Flaminio is nu in balbezit. Flaminio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Băcanu passt de bal met de wreef. Van Den Durpel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castañeda. Castañeda krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Petry met de inworp. Castagnaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castagnaro passt de bal zonder na te denken. Dimofte rent richting de bal. Dimofte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Flaminio is nu in balbezit. Lăscărescu is nu in balbezit. Flaminio onderschept slim de pass. Flaminio schiet op doel. Wieland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gosiunia - klawy_team 0:2

36e minuut.
Kempa is nu in balbezit. Kempa passt de bal met de wreef. Gawryś met een sublieme pass. Flaminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaminio haalt uit met een fantastische trap. Wieland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Inworp. de Vliegher met een snelle inworp. Kempa is nu in balbezit. Kempa geeft de bal voor. Valejo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dimofte probeert de bal met de borst te controleren. Gawryś geeft een hoge lob. Valejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pipoca heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa passt de bal zonder na te denken. Valejo is nu in balbezit. Valejo haalt uit met een fantastische trap. Wieland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Pipoca onderschept slim de pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Valejo rent richting de bal. Valejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gosiunia 61%, klawy_team 39%.
Gosiunia - klawy_team 0:2

49e minuut.
Valejo is nu in balbezit. Gawryś rent richting de bal. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. de Vliegher rent richting de bal. de Vliegher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gawryś speelt de bal door. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimofte. Dimofte krijgt een gele kaart. Castañeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kempa met een snel genomen vrije trap. Flaminio springt en kopt de bal. Wieland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Wieland met een sublieme pass. Kempa speelt de bal door. Lăscărescu verovert de bal door een tackle van achteren. de Vliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vliegher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wieland trapt de bal weg van het doel. Kempa kopt de bal weg. Gawryś speelt de bal door. de Vliegher heeft problemen om de bal te vangen. de Vliegher schiet op doel. Wieland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Flaminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaminio passt de bal met de wreef. de Vliegher rent richting de bal. de Vliegher haalt uit met een fantastische trap. Wieland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gosiunia - klawy_team 0:3

61e minuut.
Arvelo passt de bal in één keer door. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda passt de bal in één keer door. Valejo rent richting de bal. Valejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castañeda zal de hoekschop nemen. Flaminio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Castañeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kempa met een sublieme pass. Valejo is nu in balbezit. Valejo draait met de bal, schiet en ... Bragin probeert de bal aan de voet te houden. Wieland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Van Den Durpel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jarosiewicz kopt de bal weg. Dimofte speelt de bal door. Băcanu rent richting de bal. Băcanu draait met de bal, schiet en ... Jonowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Castagnaro met een sublieme pass. Klungelig pakt de Vliegher de bal. de Vliegher met een sublieme pass. Flaminio bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaminio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gosiunia 55%, klawy_team 45%.
Gosiunia - klawy_team 0:3