Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3 Palce w Natalce Barcelonka Grodzisk Wlkp.
Test v1.1 Tactiek x
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.2 gemiddelde waardering 68
formidabel Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Cămătaru passt de bal met de wreef. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stanisławek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kula springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cămătaru is nu in balbezit. Staiola verovert de bal door een tackle van achteren. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański schiet op doel. Ressaviado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Palce w Natalce - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:1

12e minuut.
Cămătaru probeert naar een medespeler te passen. Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek probeert naar een medespeler te passen. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kula springt en kopt de bal. Ressaviado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Feo met een sublieme pass. Polesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič verovert de bal door een tackle van achteren. Medaković rent richting de bal. Tomšič onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ferreira Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyarchuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferreira Pedro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tomšič neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
3 Palce w Natalce - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 1:1

24e minuut.
Gotsmanov geeft een lange en hoge pass. Mara kopt de bal weg. Szpakowski probeert naar een medespeler te passen. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański schiet op doel. Ressaviado bokst de bal weg.

31e minuut.
Stanisławek geeft de bal voor. Ressaviado speelt de bal door. Szpakowski heeft problemen om de bal te vangen. Szpakowski geeft een lange en hoge pass. Pabiański maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gotsmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabiański met een sublieme pass. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek geeft een lange en hoge pass. Cămătaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gotsmanov passt de bal zonder na te denken. Feo rent richting de bal. Feo met een sublieme pass. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ferreira Pedro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira Pedro draait met de bal, schiet en ... Coto bokst de bal weg.

36e minuut.
Kula passt de bal met de wreef. Stanisławek speelt de bal door. Pabiański is nu in balbezit. Pabiański schiet op doel. Ressaviado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpakowski passt de bal zonder na te denken. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
3 Palce w Natalce - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 1:2

43e minuut.
Çeşmeci probeert naar een medespeler te passen. Stanisławek rent richting de bal. Stanisławek speelt de bal door. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula schiet op doel. Ressaviado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 Palce w Natalce 55%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 45%.
3 Palce w Natalce - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 1:2

46e minuut.
Kula speelt de bal door. Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeci probeert naar een medespeler te passen. Cămătaru is nu in balbezit. Cămătaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Brokuła geeft een lange en hoge pass. Polesi kopt de bal weg. Tomšič rent richting de bal. Tomšič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
3 Palce w Natalce - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:2

53e minuut.
Tomšič bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomšič probeert naar een medespeler te passen. Feo is nu in balbezit. Feo geeft een lange en hoge pass. Ferreira Pedro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Çeşmeci probeert naar een medespeler te passen. Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kula de bal. Kula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stanisławek probeert naar een medespeler te passen. Pabiański rent richting de bal. Cămătaru is nu in balbezit. Brokuła rent richting de bal. Pabiański rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salazar komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Polesi geeft een lange en hoge pass. Pabiański kopt de bal weg. Staiola heeft problemen om de bal te vangen. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Rumcajs komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Szpakowski passt de bal in één keer door. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula passt de bal zonder na te denken. Daar is Cămătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cămătaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3 Palce w Natalce - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:3

73e minuut.
Cămătaru passt de bal zonder na te denken. Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek probeert naar een medespeler te passen. Kula rent richting de bal. Kula draait met de bal, schiet en ... Ressaviado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Szpakowski met de inworp. Rumcajs bereikt de bal nog maar net als eerste. Feo begaat een overtreding. Feo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 Palce w Natalce 56%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 44%.
3 Palce w Natalce - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:3