Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
czarno złoci KS Stomil Olsztyn
damian1 Tactiek KS
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Phúc Cường rent richting de bal. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olejnicki. Olejnicki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zumas kopt de bal weg. Tasto kan de bal niet met de borst controleren. Olejnicki is nu in balbezit. Tasto verovert de bal door een tackle van achteren. Tasto haalt uit met een fantastische trap. Cyba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Medan geeft de bal voor. Kotul kopt de bal weg. Olejnicki heeft problemen om de bal te vangen. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kasu heeft problemen om de bal te vangen. Kasu passt de bal in één keer door. Phúc Cường probeert naar een medespeler te passen. Tasto rent richting de bal. Tasto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
czarno złoci - KS Stomil Olsztyn 1:0

24e minuut.
Twarkowski speelt de bal door. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Cường speelt de bal door. Tasto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
czarno złoci - KS Stomil Olsztyn 2:0

28e minuut.
Olejnicki passt de bal zonder na te denken. Śliż is nu in balbezit. Krykwiński met een sublieme pass. Celorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorio schiet op doel. Patiris bokst de bal weg.

36e minuut.
Kasu met een sublieme pass. Tasto rent richting de bal. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto onderschept slim de pass. Tasto haalt uit met een fantastische trap. Cyba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Phúc Cường rent richting de bal. Medan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Phúc Cường is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zumas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cyba bokst de bal weg.

41e minuut.
Kasu onderschept slim de pass. Kasu probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Tasto is nu in balbezit. Tasto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: czarno złoci 34%, KS Stomil Olsztyn 66%.
czarno złoci - KS Stomil Olsztyn 2:0

46e minuut.
Cygan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tasto is nu in balbezit. Phúc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasto is nu in balbezit. Tasto schiet op doel. Śmieszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Twarkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phúc Cường geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Phúc Cường passt de bal met de wreef. Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski passt de bal zonder na te denken. Tasto is nu in balbezit. Tasto schiet op doel. Cygan bokst de bal weg. Śmieszek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twarkowski met de inworp. Phúc Cường geeft een hoge lob. Cygan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Łabuś geeft een lange en hoge pass. Krykwiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tasto rent richting de bal. Klungelig pakt Tasto de bal. Tasto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Grzonkowski rent richting de bal. Phúc Cường is nu in balbezit. Phúc Cường probeert naar een medespeler te passen. Tasto heeft problemen om de bal te vangen. Tasto schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: czarno złoci 31%, KS Stomil Olsztyn 69%.
czarno złoci - KS Stomil Olsztyn 2:0