Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Ruda Śląska FC Zawodowi Amatorzy
5tył2 Tactiek xyz
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
55.4 gemiddelde waardering 53.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


20e minuut.
Na een snelle pass probeert Balsin de bal onder controle te krijgen. Bùi Điệp rent richting de bal. Bùi Điệp passt de bal met de wreef. Steindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steindel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Haspolatkan passt de bal in één keer door. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz passt de bal zonder na te denken. Haspolatkan rent richting de bal. Haspolatkan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bambosz rent richting de bal. Bambosz passt de bal met de wreef. Haspolatkan rent richting de bal. Haspolatkan haalt uit met een fantastische trap. Toregiani probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Balsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Điệp verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Điệp passt de bal in één keer door. Steindel rent richting de bal. Steindel haalt uit met een fantastische trap. Mariscal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 49%, FC Zawodowi Amatorzy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Ruda Śląska - FC Zawodowi Amatorzy 0:0

48e minuut.
Dynak heeft problemen om de bal te vangen. Arabacı is nu in balbezit. Dynak speelt de bal door. Steindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steindel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mariscal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Neiring zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cataldi is nu in balbezit. Bambosz onderschept slim de pass. Bambosz geeft de bal voor. Haspolatkan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vlatković speelt de bal door. Vreven is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arabacı. Arabacı krijgt een gele kaart. Vreven raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlatković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Magrão onderschept slim de pass. Magrão geeft een lange en hoge pass. Steindel kopt de bal weg. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kurzeja met een harde bal richting middenveld. Bùi Điệp kopt de bal weg. Vardy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Steindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steindel schiet op doel. Mariscal bokst de bal weg.

73e minuut.
Daar is Grupiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambosz verovert de bal door een tackle van achteren. Cataldi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bambosz raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlatković legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kurzeja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Steindel passt de bal zonder na te denken. Bùi Điệp is nu in balbezit. Bùi Điệp passt de bal zonder na te denken. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mariscal met een sublieme pass. Balsin kopt de bal weg. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cataldi met een sublieme pass. Vlatković rent richting de bal. Vlatković speelt de bal door. Haspolatkan rent richting de bal. Haspolatkan draait met de bal, schiet en ... Kurzeja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bambosz zal de hoekschop nemen. Vreven springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Ruda Śląska - FC Zawodowi Amatorzy 1:0

88e minuut.
Ruas passt de bal zonder na te denken. Arabacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabacı probeert naar een medespeler te passen. Dynak is nu in balbezit. Dynak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Ruda Śląska 34%, FC Zawodowi Amatorzy 66%.
Real Ruda Śląska - FC Zawodowi Amatorzy 1:0