Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City CzarnaKompania
liga Tactiek 444vN
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Zawisza geeft een lange en hoge pass. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański passt de bal in één keer door. Filanowskii is nu in balbezit. Filanowskii draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Metin trapt de bal weg van het doel. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Ramones tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. dos Ramones krijgt een gele kaart. Brzeżański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piesio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Özyalçın raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čonka komt het veld opgelopen. Orczykowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - CzarnaKompania 0:1

19e minuut.
Filanowskii rent richting de bal. Filanowskii passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Čonka de bal. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Prešnajder onderschept slim de pass. Prešnajder geeft de bal voor. Filanowskii kopt de bal weg. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zawisza rent richting de bal. Zawisza geeft de bal voor. Filanowskii is nu in balbezit. Filanowskii draait met de bal, schiet en ... Metin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - CzarnaKompania 0:2

34e minuut.
Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Filanowskii verovert de bal door een tackle van achteren. Filanowskii passt de bal in één keer door. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski passt de bal zonder na te denken. Brzeżański met een sublieme pass. Daar is Filanowskii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filanowskii draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Emenalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Prešnajder met een snelle inworp. Zawisza geeft de bal voor. Filanowskii is nu in balbezit. Filanowskii draait met de bal, schiet en ... Metin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - CzarnaKompania 0:3

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Kranc de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prešnajder zal de hoekschop nemen. Filanowskii is nu in balbezit. Filanowskii haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 76%, CzarnaKompania 24%.
Wróblewo City - CzarnaKompania 0:3

52e minuut.
Bazzan passt de bal met de wreef. dos Ramones speelt de bal door. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - CzarnaKompania 1:3

59e minuut.
Zawisza rent richting de bal. Zawisza probeert naar een medespeler te passen. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder draait met de bal, schiet en ... Klamczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Metin bokst de bal weg.

63e minuut.
dos Ramones speelt de bal door. Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Filanowskii bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski schiet op doel. Metin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filanowskii rent richting de bal. Filanowskii schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Zawisza met een snelle inworp. Prešnajder speelt de bal door. Brzeżański is nu in balbezit. Filanowskii bereikt de bal nog maar net als eerste. Filanowskii schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański passt de bal met de wreef. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
dos Ramones kopt de bal weg. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański speelt de bal door. Filanowskii rent richting de bal. Filanowskii draait met de bal, schiet en ... Metin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kranc geeft een lange en hoge pass. Trybuła kopt de bal weg. Brzeżański geeft de bal voor. Orczykowski is nu in balbezit. Orczykowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Trybuła kopt de bal weg. Gwadera is nu in balbezit. Brzeżański onderschept slim de pass. Brzeżański geeft een hoge lob. Orczykowski krijgt zijn hoofd ertegen. Metin bokst de bal weg.

84e minuut.
Gwadera geeft een lange en hoge pass. Voda rent richting de bal. Voda schiet op doel. Benczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Carrere probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wróblewo City - CzarnaKompania 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 63%, CzarnaKompania 37%.
Wróblewo City - CzarnaKompania 2:3