Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS Górnik Knurów FC Hajs
2 Tactiek dcyc
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 57.4
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Klungelig pakt Ziomkowski de bal. Concepción rent richting de bal. Concepción passt de bal zonder na te denken. Szemoński rent richting de bal. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sivek geeft de bal voor. Cazacu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ziomkowski de bal. Concepción rent richting de bal. Concepción draait met de bal, schiet en ... Szura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Konstantinov kopt de bal weg. Hristojević is nu in balbezit. Bajzert onderschept slim de pass. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 46%, FC Hajs 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MZKS Górnik Knurów - FC Hajs 0:0

62e minuut.
Sak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ziomkowski rent richting de bal. Concepción begaat een overtreding. Concepción krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Daar is Bonfim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazacu is nu in balbezit. Cazacu passt de bal zonder na te denken. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - FC Hajs 1:0

70e minuut.
Gwadera speelt de bal door. Hristojević rent richting de bal. Piesch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piesch krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Páles rent richting de bal. Páles geeft de bal voor. Piesch heeft problemen om de bal te vangen. Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević schiet op doel. Sinagov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Türkinan onderschept slim de pass. Türkinan met een sublieme pass. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - FC Hajs 2:0

89e minuut.
Bajzert verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzert probeert naar een medespeler te passen. Cazacu geeft een hoge lob. Concepción is nu in balbezit. Concepción draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 42%, FC Hajs 58%.
MZKS Górnik Knurów - FC Hajs 2:0