Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Potatoes We Are History
Normal Tactiek We Are History 1
48% Balbezit 52%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 49
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
22 gemiddelde waardering 52.5
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen good


1e minuut.
Wodarz met een sublieme pass. Krasuski heeft problemen om de bal te vangen. Duin begaat een overtreding. Duin krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Linowski de bal onder controle te krijgen. Duin is nu in balbezit. Duin haalt uit met een fantastische trap. Telichowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:1

9e minuut.
Łukomski kopt de bal weg. Linowski kan de bal niet met de borst controleren. Małosolny rent richting de bal. Małosolny draait met de bal, schiet en ... Telichowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:2

11e minuut.
Cymański rent richting de bal. Ott verovert de bal door een tackle van achteren. Ott geeft een hoge lob. Duin bereikt de bal nog maar net als eerste. Duin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gwit trapt de bal weg. Fros heeft problemen om de bal te vangen. de Maior met een sublieme pass. Klungelig pakt Duin de bal. Duin schiet op doel. Telichowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Telichowski speelt de bal door. Ott is nu in balbezit. Ott geeft een lange en hoge pass. Duin probeert de bal met de borst te controleren. Duin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Arita met een snelle inworp. de Maior rent richting de bal. de Maior geeft een lange en hoge pass. Daar is Duin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fros kopt de bal weg. Arita geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gwit de bal. Duin rent richting de bal. Duin schiet op doel. Telichowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny schiet op doel. Telichowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:3

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Maior met een snelle inworp. Ott rent richting de bal. Ott geeft een hoge lob. Małosolny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:4

22e minuut.
Ott probeert naar een medespeler te passen. de Maior geeft de bal voor. Duin rent richting de bal. Duin schiet op doel. Telichowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:5

25e minuut.
de Maior met een snelle inworp. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott passt de bal met de wreef. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:6

28e minuut.
Ott geeft de bal voor. Małosolny kopt de bal weg. Duin rent richting de bal. Duin draait met de bal, schiet en ... Telichowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:7

30e minuut.
Raczkowski geeft de bal voor. Derkowski kopt de bal weg. Ott is nu in balbezit. Ott geeft een lange en hoge pass. Małosolny kopt de bal weg. Telichowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ott onderschept slim de pass. Ott geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gwit de bal. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
de Maior met een sublieme pass. Małosolny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derkowski. Derkowski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Telichowski met een sublieme pass. de Maior is nu in balbezit. de Maior geeft de bal voor. Duin is nu in balbezit. Duin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duin rent richting de bal. Duin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Ott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ott passt de bal in één keer door. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny haalt uit met een fantastische trap. Telichowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:8

41e minuut.
Duin onderschept slim de pass. Duin passt de bal zonder na te denken. Małosolny rent richting de bal. Małosolny haalt uit met een fantastische trap. Linowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Telichowski speelt de bal door. de Maior geeft de bal voor. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny haalt uit met een fantastische trap. Telichowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Potatoes 87%, We Are History 13%.
KS Potatoes - We Are History 0:8

47e minuut.
Biempica probeert naar een medespeler te passen. de Maior heeft problemen om de bal te vangen. de Maior geeft de bal voor. Małosolny rent richting de bal. Małosolny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:9

49e minuut.
Wodarz rent richting de bal. Civardi onderschept slim de pass. Civardi geeft een hoge lob. Duin is nu in balbezit. Duin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duin is nu in balbezit. Duin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duin rent richting de bal. Duin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Linowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linowski geeft een lange en hoge pass. Biempica bereikt de bal nog maar net als eerste. Biempica geeft een hoge lob. Małosolny krijgt zijn hoofd ertegen. Telichowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Buitenspel voor Małosolny. Goede buitenspelval van de verdediging. Telichowski neemt vlug de vrije trap. de Maior geeft een hoge lob. Telichowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Małosolny heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ott geeft een hoge lob. Duin kopt de bal weg. Małosolny probeert de bal met de borst te controleren. Małosolny draait met de bal, schiet en ... Linowski probeert de bal aan de voet te houden. Telichowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Linowski speelt de bal door. de Maior heeft problemen om de bal te vangen. de Maior passt de bal in één keer door. Duin rent richting de bal. Duin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:10

56e minuut.
Linowski kopt de bal weg. Duin bereikt de bal nog maar net als eerste. Duin passt de bal in één keer door. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Telichowski trapt de bal weg. de Maior geeft een lange en hoge pass. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
de Maior rent richting de bal. de Maior geeft een lange en hoge pass. Duin is nu in balbezit. Duin draait met de bal, schiet en ... Telichowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:11

65e minuut.
Ott geeft een hoge lob. Telichowski probeert naar een medespeler te passen. de Maior rent richting de bal. de Maior geeft een lange en hoge pass. Małosolny krijgt zijn hoofd ertegen. Telichowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
de Maior rent richting de bal. de Maior geeft een lange en hoge pass. Duin bereikt de bal nog maar net als eerste. Duin draait met de bal, schiet en ... Telichowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:12

69e minuut.
de Maior onderschept slim de pass. de Maior speelt de bal door. Linowski rent richting de bal. Duin verovert de bal door een tackle van achteren. Duin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duin rent richting de bal. Duin haalt uit met een fantastische trap. Telichowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:13

74e minuut.
Ott geeft een hoge lob. Linowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Łukomski de bal onder controle te krijgen. Duin rent richting de bal. Duin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Telichowski trapt de bal weg van het doel. Derkowski kopt de bal weg. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott geeft de bal voor. Duin maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Małosolny rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:14

78e minuut.
Duin is nu in balbezit. Duin passt de bal zonder na te denken. Małosolny rent richting de bal. Małosolny draait met de bal, schiet en ... Telichowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:15

83e minuut.
Klungelig pakt Cymański de bal. Cymański met een sublieme pass. Małosolny rent richting de bal. Małosolny schiet op doel. Telichowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Łukomski kopt de bal weg. Kocharyan is nu in balbezit. Kocharyan geeft een hoge lob. Duin is nu in balbezit. Duin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:16

89e minuut.
Biempica bereikt de bal nog maar net als eerste. Biempica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duin de bal. Duin haalt uit met een fantastische trap. Telichowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:17

90e minuut.
Łukomski rent richting de bal. de Maior verovert de bal door een tackle van achteren. de Maior passt de bal in één keer door. Duin is nu in balbezit. Duin haalt uit met een fantastische trap. Telichowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Potatoes - We Are History 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Potatoes 88%, We Are History 12%.
KS Potatoes - We Are History 0:18