Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Four Twenty FC Prawy Brzeg Szczecin
ave Tactiek 4,3,2,1...
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 61.9
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Raffo geeft de bal voor. Pabis heeft problemen om de bal te vangen. Pabis geeft een hoge lob. Miśkowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Prawy Brzeg Szczecin 0:1

5e minuut.
Zian is nu in balbezit. Zian geeft een lange en hoge pass. Buitenweg rent richting de bal. Kierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kierski schiet op doel. Gouder bokst de bal weg.

7e minuut.
Buitenweg met een sublieme pass. Hadida speelt de bal door. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu haalt uit met een fantastische trap. Gouder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hoàng Khoa is nu in balbezit. Hoàng Khoa passt de bal zonder na te denken. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu geeft de bal voor. Kierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Four Twenty FC - Prawy Brzeg Szczecin 1:1

16e minuut.
Bánfi passt de bal in één keer door. Trizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trizas passt de bal zonder na te denken. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bánfi passt de bal met de wreef. Matysek rent richting de bal. Matysek geeft een lange en hoge pass. Lazizi is nu in balbezit. Lazizi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bánfi kopt de bal weg. Miśkowiec rent richting de bal. Miśkowiec passt de bal zonder na te denken. Pabis is nu in balbezit. Pabis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Matysek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bánfi. Bánfi krijgt een gele kaart. Vornicu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raffo met een snel genomen vrije trap. Kierski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Prawy Brzeg Szczecin 2:1

38e minuut.
Reverte geeft een hoge lob. Inworp. Raus met de inworp. Lazizi geeft een lange en hoge pass. Miśkowiec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Four Twenty FC 55%, Prawy Brzeg Szczecin 45%.
Four Twenty FC - Prawy Brzeg Szczecin 2:1

51e minuut.
Matysek rent richting de bal. Matysek passt de bal zonder na te denken. Miśkowiec is nu in balbezit. Miśkowiec schiet op doel. Trung Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Four Twenty FC - Prawy Brzeg Szczecin 2:2

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Staňa komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Matysek geeft de bal voor. Klungelig pakt Vornicu de bal. Matysek onderschept slim de pass. Matysek geeft een lange en hoge pass. Miśkowiec krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Prawy Brzeg Szczecin 2:3

67e minuut.
Lazizi kopt de bal weg. Daar is Bình Nguyên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec draait met de bal, schiet en ... Trung Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Prawy Brzeg Szczecin 2:4

70e minuut.
Lazizi probeert naar een medespeler te passen. Staňa probeert naar een medespeler te passen. Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot geeft een hoge lob. Miśkowiec maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Raucherbrug komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Buitenweg is nu in balbezit. Reverte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staňa. Staňa krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Staňa speelt de bal door. Lazizi is nu in balbezit. Lazizi met een sublieme pass. Raucherbrug rent richting de bal. Raucherbrug haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bình Nguyên geeft een lange en hoge pass. Staňa geeft een lange en hoge pass. Raucherbrug rent richting de bal. Raucherbrug schiet op doel. Trung Ðức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Prawy Brzeg Szczecin 2:5

85e minuut.
Buitenweg rent richting de bal. Skrobot rent richting de bal. Buitenweg geeft een lange en hoge pass. Raucherbrug bereikt de bal nog maar net als eerste. Raucherbrug haalt uit met een fantastische trap. Trung Ðức bokst de bal weg. Zian heeft problemen om de bal te vangen. Raucherbrug rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Four Twenty FC 63%, Prawy Brzeg Szczecin 37%.
Four Twenty FC - Prawy Brzeg Szczecin 2:5