Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KROLEWSCY C.F FC Trzycierz
over the top_4 Tactiek 361.01
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 64.5
good Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Minh Phương heeft problemen om de bal te vangen. Minh Phương probeert naar een medespeler te passen. Efremov is nu in balbezit. Efremov schiet op doel. Pantelić bokst de bal weg.

12e minuut.
Cononenco passt de bal zonder na te denken. Minh Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Phương geeft een lange en hoge pass. Bănuţă springt en kopt de bal. Pantelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Trzycierz 0:1

18e minuut.
Loschi geeft een hoge lob. Farvacques rent richting de bal. Pedemonte verovert de bal door een tackle van achteren. Pedemonte geeft de bal voor. Bănuţă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Trzycierz 0:2

22e minuut.
Efremov passt de bal in één keer door. Kałuszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kałuszewski geeft een lange en hoge pass. Bănuţă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Trzycierz 0:3

30e minuut.
Minh Phương heeft problemen om de bal te vangen. Minh Phương passt de bal met de wreef. Kałuszewski speelt de bal door. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Trzycierz 0:4

32e minuut.
Cononenco probeert naar een medespeler te passen. Kałuszewski is nu in balbezit. Kałuszewski passt de bal in één keer door. Bănuţă heeft problemen om de bal te vangen. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... Pantelić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Loschi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres met de inworp. Minh Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Phương geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Torres speelt de bal door. Kałuszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kałuszewski speelt de bal door. Daar is Bănuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănuţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Trzycierz 0:5

43e minuut.
Plesník passt de bal zonder na te denken. Kałuszewski is nu in balbezit. Kałuszewski passt de bal zonder na te denken. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Efremov speelt de bal door. Minh Phương probeert naar een medespeler te passen. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. Pantelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Trzycierz 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KROLEWSCY C.F 83%, FC Trzycierz 17%.
KROLEWSCY C.F - FC Trzycierz 0:6

52e minuut.
Bănuţă passt de bal met de wreef. Minh Phương rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wójcik. Wójcik krijgt een gele kaart. Minh Phương is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torres zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kałuszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kałuszewski kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Efremov rent richting de bal. Efremov passt de bal in één keer door. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap. Pantelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Trzycierz 0:7

64e minuut.
Bănuţă passt de bal in één keer door. Efremov is nu in balbezit. Efremov speelt de bal door. Bănuţă rent richting de bal. Bănuţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pantelić geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Minh Phương geeft een lange en hoge pass. Efremov kopt de bal weg. Bănuţă controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Trzycierz 0:8

70e minuut.
Cononenco rent richting de bal. Cononenco passt de bal in één keer door. Kałuszewski speelt de bal door. Bănuţă is nu in balbezit. Bănuţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kałuszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuszewski geeft een hoge lob. Daar is Efremov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efremov haalt uit met een fantastische trap. Pantelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KROLEWSCY C.F - FC Trzycierz 0:9

89e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres geeft de bal voor. Plesník kopt de bal weg. Kałuszewski kan de bal niet met de borst controleren. Kałuszewski geeft een lange en hoge pass. Pantelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KROLEWSCY C.F 76%, FC Trzycierz 24%.
KROLEWSCY C.F - FC Trzycierz 0:9