Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papadensy mF.C Victoria Słupsk
Antos Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
52.3 gemiddelde waardering 60.7
solid Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Tutka onderschept slim de pass. Tutka geeft de bal voor. Lombraña probeert de bal aan de voet te houden. Lombraña haalt uit met een fantastische trap. Güleryüz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Benke controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dávila maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Saldarriaga kopt de bal weg. Daar is Lombraña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombraña draait met de bal, schiet en ... Güleryüz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bukarica met een sublieme pass. Mojzesowicz speelt de bal door. Rescia rent richting de bal. Rescia draait met de bal, schiet en ... Zinni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papadensy mF.C - Victoria Słupsk 0:1

17e minuut.
Rescia probeert de bal aan de voet te houden. Stenka geeft een lange en hoge pass. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Żłobiński geeft een hoge lob. Inworp. Quintanilha met een snelle inworp. Novović is nu in balbezit. Novović geeft een lange en hoge pass. Güleryüz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bukarica probeert naar een medespeler te passen. Edirneli bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirneli geeft een lange en hoge pass. Rescia maakt een snoekduik en kopt de bal. Dávila heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mielony passt de bal in één keer door. Bukarica is nu in balbezit. Bukarica passt de bal met de wreef. Benke rent richting de bal. Benke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bukarica rent richting de bal. Bukarica passt de bal zonder na te denken. Rescia is nu in balbezit. Rescia schiet op doel. Zinni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papadensy mF.C - Victoria Słupsk 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papadensy mF.C 54%, Victoria Słupsk 46%.
Papadensy mF.C - Victoria Słupsk 0:2

61e minuut.
Daar is Mojzesowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... Dávila geeft een hoge lob. Saldarriaga is nu in balbezit. Saldarriaga haalt uit met een fantastische trap. Güleryüz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Buitenspel voor Rescia. Goede buitenspelval van de verdediging. Bertoche komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Stenka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gandarilla komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha geeft de bal voor. Bertoche geeft een hoge lob. Benke maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rescia rent richting de bal. Klungelig pakt Bukarica de bal. Rescia is nu in balbezit. Rescia draait met de bal, schiet en ... Zinni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papadensy mF.C - Victoria Słupsk 0:3

80e minuut.
Benke is nu in balbezit. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Benke zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Benke moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Benke schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dávila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dávila zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lombraña bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombraña draait met de bal, schiet en ... Güleryüz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Rescia onderschept slim de pass. Bukarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukarica passt de bal in één keer door. Rescia is nu in balbezit. Rescia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papadensy mF.C - Victoria Słupsk 0:4

85e minuut.
Bukarica probeert naar een medespeler te passen. Bertoche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoche geeft een lange en hoge pass. Rescia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papadensy mF.C - Victoria Słupsk 0:5

90e minuut.
Bertoche geeft een lange en hoge pass. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia schiet op doel. Zinni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papadensy mF.C - Victoria Słupsk 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papadensy mF.C 50%, Victoria Słupsk 50%.
Papadensy mF.C - Victoria Słupsk 0:6