Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buli Z-ne kp rawia
Pozdro Ziomy Tactiek stas 532
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 33
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 63.1
solid Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Jakubowicz kopt de bal weg. Gromadzki geeft de bal voor. Ene rent richting de bal. Ene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - kp rawia 0:1

5e minuut.
Sapun probeert naar een medespeler te passen. Mráz rent richting de bal. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański geeft een hoge lob. Ene krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Di Zenso met een sublieme pass. Wasilewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mráz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mráz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Jaszczerski rent richting de bal. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso passt de bal in één keer door. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pisoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Amati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gromadzki met een snel genomen vrije trap. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański draait met de bal, schiet en ... Tamone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Piekański geeft een hoge lob. Tamone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ene rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piekański neemt de hoekschop. Wasilewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Niedźwiedź bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisoń verovert de bal door een tackle van achteren. Pisoń passt de bal in één keer door. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pisoń rent richting de bal. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki passt de bal met de wreef. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tamone bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Słowik rent richting de bal. Słowik probeert naar een medespeler te passen. Piekański is nu in balbezit. Piekański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Komorowski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ene. Ene krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Amati kopt de bal weg. Wasilewski geeft de bal voor. Niedźwiedź is nu in balbezit. Pisoń onderschept slim de pass. Pisoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Mráz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wasilewski geeft een hoge lob. Ene is nu in balbezit. Ene schiet op doel. Tamone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gawkowski probeert naar een medespeler te passen. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso met een sublieme pass. Sapun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buli Z-ne - kp rawia 1:1

43e minuut.
Słowik probeert naar een medespeler te passen. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski met een sublieme pass. Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki draait met de bal, schiet en ... Tamone bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 63%, kp rawia 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buli Z-ne - kp rawia 1:1

46e minuut.
Czyżykowski komt het veld opgelopen. Honkisz komt het veld opgelopen. Kežmarský komt het veld opgelopen. Regosz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Amati met een sublieme pass. Jaszczerski geeft een lange en hoge pass. Ene kan de bal niet met de borst controleren. Pisoń rent richting de bal. Pisoń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene schiet op doel. Tamone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piekański rent richting de bal. Piekański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - kp rawia 1:2

49e minuut.
Jakubowicz passt de bal met de wreef. Gawkowski rent richting de bal. Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Pisoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pulpescu speelt de bal door. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski passt de bal in één keer door. Ene is nu in balbezit. Ene schiet op doel. Tamone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piekański is nu in balbezit. Piekański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - kp rawia 1:3

51e minuut.
Sapun speelt de bal door. Kežmarský is nu in balbezit. Pisoń is nu in balbezit. Pisoń geeft een lange en hoge pass. Piekański springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ene is nu in balbezit. Pisoń is nu in balbezit. Ene is nu in balbezit. Pisoń rent richting de bal. Pisoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - kp rawia 1:4

59e minuut.
Pisoń rent richting de bal. Komorowski onderschept slim de pass. Komorowski met een sublieme pass. Ene rent richting de bal. Ene schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gawkowski met een sublieme pass. Regosz heeft problemen om de bal te vangen. Słowik probeert naar een medespeler te passen. Pisoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rybkiewicz komt het veld opgelopen. Lisowicz komt het veld opgelopen. Petelin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pulpescu rent richting de bal. Pulpescu geeft de bal voor. Niedźwiedź bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene onderschept slim de pass. Ene schiet op doel. Tamone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Gromadzki rent richting de bal. Gromadzki geeft de bal voor. Ene rent richting de bal. Ene draait met de bal, schiet en ... Tamone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - kp rawia 1:5

67e minuut.
Yakışık komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Komorowski rent richting de bal. Komorowski passt de bal met de wreef. Petelin probeert naar een medespeler te passen. Ene rent richting de bal. Ene haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pulpescu kopt de bal weg. Jaszczerski heeft problemen om de bal te vangen. Jaszczerski passt de bal zonder na te denken. Pisoń is nu in balbezit. Pisoń schiet op doel. Tamone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Rybkiewicz rent richting de bal. Yakışık onderschept slim de pass. Rybkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rybkiewicz krijgt een gele kaart. Yakışık is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yakışık neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Amati passt de bal met de wreef. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz speelt de bal door. Kežmarský is nu in balbezit. Kežmarský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gromadzki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Słowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słowik speelt de bal door. Petelin is nu in balbezit. Petelin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - kp rawia 1:6

87e minuut.
Ene onderschept slim de pass. Pisoń is nu in balbezit. Ene is nu in balbezit. Ene schiet op doel. Pisoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 65%, kp rawia 35%.
Buli Z-ne - kp rawia 1:6