Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz Hutnik 1950 Kraków
Diament Atak RR Tactiek heja banana:)
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 59.3
goed Schieten uitstekend
zwak Passen formidabel
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Bowyer rent richting de bal. Bowyer met een sublieme pass. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Cornali passt de bal zonder na te denken. Rasobov heeft problemen om de bal te vangen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:1

9e minuut.
Brylski geeft een hoge lob. Cyba rent richting de bal. Guidetti speelt de bal door. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cornali geeft de bal voor. Rasobov met een sublieme pass. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lasek de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Lewalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowyer verovert de bal door een tackle van achteren. Bowyer met een sublieme pass. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Agăfiţei met een sublieme pass. Rhode probeert naar een medespeler te passen. Bowyer rent richting de bal. Bowyer geeft een hoge lob. Cyba maakt een snoekduik en kopt de bal. Cankurtaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Buitenspel voor Tyczkała. Goede buitenspelval van de verdediging. Bridji maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bowyer met een sublieme pass. Lasek rent richting de bal. Lasek schiet op doel. Cankurtaran bokst de bal weg.

24e minuut.
Bowyer rent richting de bal. Bowyer geeft een lange en hoge pass. Rasobov kopt de bal weg. Rhode geeft de bal voor. Cyba krijgt zijn hoofd ertegen. Cankurtaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Cyba passt de bal zonder na te denken. Bowyer rent richting de bal. Bowyer probeert naar een medespeler te passen. Lasek is nu in balbezit. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:2

36e minuut.
Agăfiţei geeft een hoge lob. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek geeft de bal voor. Cyba is nu in balbezit. Cyba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Guidetti geeft een hoge lob. Inworp. Rhode zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agăfiţei geeft de bal voor. Lasek krijgt zijn hoofd ertegen. Cankurtaran bokst de bal weg. Lasek is nu in balbezit. Lasek schiet op doel. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Rhode verovert de bal door een tackle van achteren. Rhode speelt de bal door. Cyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyba haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:3

42e minuut.
Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei geeft een hoge lob. Cyba kopt de bal weg. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Skosogorienko ... Strafschop! Lasek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lasek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cankurtaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 82%, Hutnik 1950 Kraków 18%.
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:4

46e minuut.
Računica komt het veld opgelopen. Dib Padão komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lasek rent richting de bal. Lasek passt de bal zonder na te denken. Cyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyba schiet op doel. Cankurtaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:5

49e minuut.
Cyba met een sublieme pass. Guidetti verovert de bal door een tackle van achteren. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:6

51e minuut.
Inworp. Peraza komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bowyer verovert de bal door een tackle van achteren. Bowyer met een sublieme pass. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:7

57e minuut.
Rhode heeft problemen om de bal te vangen. Rhode passt de bal zonder na te denken. Lasek is nu in balbezit. Lasek draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:8

60e minuut.
Inworp. Pulpescu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidetti rent richting de bal. Cyba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cyba krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Lasek rent richting de bal. Rasobov geeft een hoge lob. Cyba rent richting de bal. Cyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:9

67e minuut.
Badia geeft de bal voor. Cornali geeft de bal voor. Cyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek rent richting de bal. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:10

69e minuut.
Cornali bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornali probeert naar een medespeler te passen. Cyba is nu in balbezit. Cyba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:11

76e minuut.
Cankurtaran trapt de bal weg van het doel. Agăfiţei kopt de bal weg. Cornali probeert naar een medespeler te passen. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:12

82e minuut.
Cornali geeft een lange en hoge pass. Cyba kopt de bal weg. Lasek rent richting de bal. Lasek probeert de bal met de borst te controleren. Lasek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cyba rent richting de bal. Cyba passt de bal zonder na te denken. Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 72%, Hutnik 1950 Kraków 28%.
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Hutnik 1950 Kraków 0:13