Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:39
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Fajozi Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 14841
Fajozi Sosnowiec 1906
wing the best Tactiek ;)
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 63.6
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Velázquez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tzortzis de bal. Habowski rent richting de bal. Habowski schiet op doel. Talma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Sosnowiec 1906 0:1

11e minuut.
Hall geeft de bal voor. Cantina rent richting de bal. Habowski onderschept slim de pass. Habowski draait met de bal, schiet en ... Talma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Sosnowiec 1906 0:2

11e minuut.
Hall raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Twarowski komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Twarowski passt de bal met de wreef. Daar is Valeriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wilczak krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Uzdowski onderschept slim de pass. Uzdowski geeft de bal voor. Habowski rent richting de bal. Habowski draait met de bal, schiet en ... Talma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Meczecki geeft een lange en hoge pass. Cocieru kopt de bal weg. Tzortzis controleert de bal met de borst. Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valeriano neemt de hoekschop. Talma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cocieru kan de bal niet met de borst controleren. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Sosnowiec 1906 0:3

23e minuut.
Uzdowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Bănescu de bal. Wayne rent richting de bal. Wayne geeft een hoge lob. Habowski springt en kopt de bal. Talma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kurz onderschept slim de pass. Kurz geeft een lange en hoge pass. Habowski rent richting de bal. Habowski draait met de bal, schiet en ... Talma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Sosnowiec 1906 0:4

31e minuut.
Meczecki met de inworp. Valeriano rent richting de bal. Valeriano speelt de bal door. Daar is Habowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Sosnowiec 1906 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fajozi 65%, Sosnowiec 1906 35%.
Fajozi - Sosnowiec 1906 0:5

47e minuut.
Meczecki met een sublieme pass. Valeriano rent richting de bal. Valeriano geeft een hoge lob. Twarowski rent richting de bal. Twarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Sosnowiec 1906 0:6

55e minuut.
Meczecki speelt de bal door. Valeriano rent richting de bal. Valeriano met een sublieme pass. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Karłowicz probeert naar een medespeler te passen. Valeriano heeft problemen om de bal te vangen. Valeriano met een sublieme pass. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Talma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu geeft een hoge lob. Wayne geeft de bal voor. Drab maakt een snoekduik en kopt de bal. Talma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Meléndez is nu in balbezit. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez geeft een lange en hoge pass. Drab is nu in balbezit. Drab haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Cantina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano met een sublieme pass. Twarowski heeft problemen om de bal te vangen. Twarowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Sosnowiec 1906 0:7

83e minuut.
Twarowski rent richting de bal. Twarowski met een sublieme pass. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab verovert de bal door een tackle van achteren. Drab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Sosnowiec 1906 0:8

89e minuut.
Wayne met een sublieme pass. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocieru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drab is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Habowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fajozi 63%, Sosnowiec 1906 37%.
Fajozi - Sosnowiec 1906 0:8